Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to sobie oglądaj kobiecego batmana i czarną lesbijkę ironmena i inne wspaniałe produkcje nie będące anime
( fajny mem ukradziony łącznie z 4 stron taki nie za nowy )
@Wiewór
to sobie oglądaj kobiecego batmana i czarną lesbijkę ironmena i inne wspaniałe produkcje nie będące anime
( fajny mem ukradziony łącznie z 4 stron taki nie za nowy )
Stary ja mam prawie 40 lat. Nie oglądam żadnych batmanów, ajron menów i innego pedalstwa dla ułomów
Ostatnio zostałem zmuszony do obejrzenia aquamana i myślałem, że mi czaszkę rozpierdoli jakie przejebane bzdury i gówno.
Stary ja mam prawie 40 lat. Nie oglądam żadnych batmanów, ajron menów i innego pedalstwa dla ułomów
Ostatnio zostałem zmuszony do obejrzenia aquamana i myślałem, że mi czaszkę rozpierdoli jakie przejebane bzdury i gówno.
Ty to już tylko Przeminęło z Wiatrem, pewnie z rodzicami
Ostatnio zostałem zmuszony do obejrzenia aquamana i myślałem, że mi czaszkę rozpie**oli jakie przej***ne bzdury i gówno.
Spoko stary, tylko nie zmuszaj nas do słuchania disco polo. Nie interesuje mnie co ty oglądasz i kto się do czego zmusza.
no lepsze efekty niż w naszym wiedźminie 18 lat później po światowym przełomie technologicznym
stary, to chyba "efektów specjalnych" w "Smoleńsku" nie widziałeś...
stary, to chyba "efektów specjalnych" w "Smoleńsku" nie widziałeś...
no fakt, zapomniałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów