Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty jesteś ten w sukience czy garniturze ?
Nie pamiętasz w co się ubieralismy? 🙂
[ Dodano: 2024-06-23, 18:08 ]
Przypominają mi się lekcje historii z podstawówki o upadku Rzymu.
Tolerancja dla takich osób jest
Przyjmowanie barbarzyńców jest
Podział imperium jest
Coraz mniej właściwych obywateli jest
Zajmowanie się w chuj nieistotnymi sprawami jest
Nadawanie praw innym nacją jest
Uff dobrze że są jeszcze hetero rodzice i ich dzieci nie muszą na to patrzeć bo np nie żyją.
Czego to dowodzi? Rozwiń.
Czego to dowodzi? Rozwiń.
Nie wiem czy od razu dowodzi ale mówi o tym że taka homo para może być lepsza dla rodziny, społeczeństwa niż niejedna para hetero. Ktoś tam w komentarzu napisał że dzieci na to patrza. I niby co w tym złego? A jak patrzą jak ojciec napierdala matkę i rodzeństwo to już ok?
Nie wiem czy od razu dowodzi ale mówi o tym że taka homo para może być lepsza dla rodziny, społeczeństwa niż niejedna para hetero. Ktoś tam w komentarzu napisał że dzieci na to patrza. I niby co w tym złego? A jak patrzą jak ojciec napierdala matkę i rodzeństwo to już ok?
Dla rodziny ani społeczenstwa pedały nie są lepszą opcją. Potomstwa nie stworzą a natury sie nie da oszukać. Współczuje rodzinie, bo mimo uśmiechu na gębach to w glebi duszy pewnie ból jak cholera że nic po nich nie zostanie w przyszłości.
Dla rodziny ani społeczenstwa pedały nie są lepszą opcją. Potomstwa nie stworzą a natury sie nie da oszukać. Współczuje rodzinie, bo mimo uśmiechu na gębach to w glebi duszy pewnie ból jak cholera że nic po nich nie zostanie w przyszłości.
Masz rację dzieci z tego nie będzie, ale ok 20% par hetero też nie będzie miało dzieci bo albo nie chca albo nie mogą.
Kulturalnie mi odpisałeś, co jest tu rzadkością. Dziękuję.
Dlatego dalej dopytuję - dlaczego para homoseksualistów miałby by być lepsza dla dzieci?
Kulturalnie mi odpisałeś, co jest tu rzadkością. Dziękuję.
Dlatego dalej dopytuję - dlaczego para homoseksualistów miałby by być lepsza dla dzieci?
Nie twierdzę że lepsza a raczej sugeruje że może być rownie dobra. Czy są pary homo jakieś pojebane? oczywiście ale tak samo pojeby i patola może być wśród par hetero
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów