📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
brawo piesel brawo
Pojebana rasa psa, pojebanego właściciela. W dodatku pokrzywdzony też popierdolony.
Skurwiel_Zajebany napisał/a:
Pojebana rasa psa, pojebanego właściciela. W dodatku pokrzywdzony też popierdolony.
Chyba ty.
Rasy agresywnych psów są posrane, jak można posiadać takiego w domu... nadepniesz mu na odcisk to cię zagryzie.
Carti napisał/a:
Rasy agresywnych psów są posrane, jak można posiadać takiego w domu... nadepniesz mu na odcisk to cię zagryzie.
Rasa jak rasa, problemem są własciciele którzy szkolą takie bestie do atakowania, a potem im sie pierdoli, i gryzą kogoś a to w płaszczy przeciwdeszczowym, albo kogoś kto pozoruje atak.
Skurwiel_Zajebany napisał/a:
Chuja się znasz. W tej sytuacji akurat rasa nie ma znaczenia. Typek przytulił psa z nienacka tak więc naturalną relacja w tej sytuacji jest obrona, pies takie zachowanie odbiera jako atak, a skąd to wiem? Bredzę.
Sam masz pewnie takiego szczura. Jedyne gdzie traktuje psa z godnoscią to jedt garnek w kuchni. Tylko tam sie nadają
Zujka napisał/a:
Chuja się znasz. W tej sytuacji akurat rasa nie ma znaczenia. Typek przytulił psa z nienacka tak więc naturalną relacja w tej sytuacji jest obrona, pies takie zachowanie odbiera jako atak, a skąd to wiem? Bredzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów