Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spierdala przed tym jak podludzie w sklepie naglę zauważający, że nie mam maseczki. Ten sam poziom irracjonalnej paniki.
O jaki ty jesteś wyzwolony. O kurwa jak włączyłeś myślenie! O ja pierdolę! ŁOHOHOHOHOHO!
A nie czekaj. Jesteś zwykłym pierdolonym jełopem i atencjuszem. Już chuj że nie nosisz maseczki. A zaraź się, zachoriuj i zdechnij. Twoja sprawa. Ale to że pierdolisz o tym po interentach bo za mało uwagi ci jełopie poświęcają "w sklepie"? O stary. Jesteś jak ci zjebani lewacy, murzyni i feministki, którzy muszą sobie wymyślać opresje bo bez tego nie mają po co żyć.
UMRZYJ KURWO!
O jaki ty jesteś wyzwolony. O kurwa jak włączyłeś myślenie! O ja pierdolę! ŁOHOHOHOHOHO!
A nie czekaj. Jesteś zwykłym pierdolonym jełopem i atencjuszem. Już chuj że nie nosisz maseczki. A zaraź się, zachoriuj i zdechnij. Twoja sprawa. Ale to że pierdolisz o tym po interentach bo za mało uwagi ci jełopie poświęcają "w sklepie"? O stary. Jesteś jak ci zjebani lewacy, murzyni i feministki, którzy muszą sobie wymyślać opresje bo bez tego nie mają po co żyć.
UMRZYJ KURWO!
Właśnie o tym pisał wcześniej kolega. Zachowujesz się dokładnie jak ci panikarze.
Pies w domu... dobrze hujowi.
Chłopie, psy to normalna sprawa ale ze Ciebie trzymali w domu to mnie dziwi. Oraz CHuj Ci w dupe.
To właściciel jest głupi nie pies, zadziałał instynktownie a że Pan domu to zbieracz badziewia. Więcej niech napierdoli na ten smieciostół.
Pies wystraszył się zsuwającej się miotły czy co on tam oparł o kanapę.
Spierdala przed tym jak podludzie w sklepie naglę zauważający, że nie mam maseczki. Ten sam poziom irracjonalnej paniki.
Zapomniałeś dopisać:
***** *** , oraz że szczepionki zabiajom
a także że iluminaci chcą nami rządzić bo to złe gady z kosmousu są
Właśnie o tym pisał wcześniej kolega. Zachowujesz się dokładnie jak ci panikarze.
Nie zrozumiałeś nawet pół słowa z tego co napisałem. Chuj. Nie chce mi się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów