📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jebać koty psy są lepsze miałem nadzieje że pęknie mu czaszka czy coś jak go tak gryzł
puste ruskie kurwy, nawet do burdelu się nie nadają bo wkurwiają tą kacapską mową...no może jak w paszczu bierze to sie chcociaz nie odzywa
PS
Jebac kacapów
PS
Jebac kacapów
@xarkons, z tego co obserwuje portal powoli przeistacza się w coś ala joemonster bo już na kwejku mają większą swobodę wypowiedzi, w przeciagu 30 minut napisałem 3 posty z czego tylko jeden przeszedł przez filtr... mam nadzieję że to tylko chwilowy ,,kaprys,, adminów. O a pamięta ktoś jak 2 lata temu doszło do krojenia Harda? zniknęły wtedy takie działy jak- przemoc i znęcani się nad zwierzętami, przemoc wobec ludzi i chyba coś jeszcze, po jakimś czasie znowu się pojawiło i teraz ponownie szykuję się rewolucja.
Portal PolskiBrevik został zablokowany, czyżby administrator sadistica bał się że to samo spotka Ten portal i wprowadza akcję zapobiegawczą? Panowie tak się nie robi na początku daliście nam swobodę wypowiedzi, jedyną oazę wolnego słowa gdzie można było wyrzucić z siebie wszystko co leżało na wątrobie a teraz uciszacie nas kasując posty lub blokując konta. Nie wiem z kim zadarliście lub kto wam zagroził ale przyszłość strony widzę w czarnych ( tutaj nie chodzi mi o sztę graficzną ) barwach. Sugeruje albo przywrócić stronie jej wczesny wygląd z 2008 -błękitny - i trzymać się zmian albo pozostać w tym klimacie i przywrócić część praw.
Pozdr.MadDave.
Portal PolskiBrevik został zablokowany, czyżby administrator sadistica bał się że to samo spotka Ten portal i wprowadza akcję zapobiegawczą? Panowie tak się nie robi na początku daliście nam swobodę wypowiedzi, jedyną oazę wolnego słowa gdzie można było wyrzucić z siebie wszystko co leżało na wątrobie a teraz uciszacie nas kasując posty lub blokując konta. Nie wiem z kim zadarliście lub kto wam zagroził ale przyszłość strony widzę w czarnych ( tutaj nie chodzi mi o sztę graficzną ) barwach. Sugeruje albo przywrócić stronie jej wczesny wygląd z 2008 -błękitny - i trzymać się zmian albo pozostać w tym klimacie i przywrócić część praw.
Pozdr.MadDave.
pizda kameruje, pizda z psa bo upierdolić nie umie, pizda z kota bo spierdolić nie potrafi
ogólnie pizdowaty filmik
ogólnie pizdowaty filmik
Filmik o Zwierzątkach, a tu o jebaniu muslimów i cenzurze w sieci xD
Czego kurwa te zwierzątka winne? Może admini skumali że gównażeria sama pisze gwiazdki zamiast soczyście Kurwą pierdolnąć,to podłapują to żeby każdy Szczymał Ryj nazywając to kulturą.
Za 100 lat z takim postępem za samo "fajne Cycki" dostanesz bana za szowinizm :/
Czego kurwa te zwierzątka winne? Może admini skumali że gównażeria sama pisze gwiazdki zamiast soczyście Kurwą pierdolnąć,to podłapują to żeby każdy Szczymał Ryj nazywając to kulturą.
Za 100 lat z takim postępem za samo "fajne Cycki" dostanesz bana za szowinizm :/
Kiciok napisał/a:
Oba osobniki młode. Gdyby taki pies podszedłby do kotki z młodymi, to szybko by spierdalał
Kłamiesz, mam w domu psa i kotke z młodymi Żyją w absolutnej zgodzie, pies podchodzi do małych a kot wgl nie reaguje... No chyba że to skurwiała matka jest i ma wyjebane.
screenshooter.net/5770729/cqlgtxs - Zanim, ktokolwiek przeczytał i tak trafiło do gówno wie gdzie, gdzie nikt nie zobaczy.
Oby wyszła z jakiegoś islamiste i niech ją gnoi.
Głupia suka.
Głupia suka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów