Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś się musi jeszcze dużo nauczyć. Kundla się inaczej oprawia. Nie maczetą w łeb tylko kijem.
Jak zwykle komentarz na poziomie dziecka z podstawówki. I to tej specjalnej podstawówki.
Jak zwykle komentarz na poziomie dziecka z podstawówki. I to tej specjalnej podstawówki.
Od razu specjalna podstawówka. Moim zdaniem poligon sobie drugie konto założył...
Zostaw psotną cipkę w spokoju, gdyż jest naszym specjalistą od smalcuchów!
Ja jak widzę tego typu nagranie, gdzie nagle "znajdują" psa z urazem, lub świeżo po wypadku to przychodzi mi jedno - pewnie sami mu przypierdolili tym narzędziem dla wyświetleń, dobrze ze jest to odtwarzacz z portalu zamiast bezpośredniego odnośnika do kanału. Tyczy się to zarówno samozwańczych jednostek gdzie w pojedynkę znajdują zwierzęta, jak i tych pseudo organizacji pomocowych z trzeciego świata gdzie poza nagraniami w lokalizacjach w których znajdują się ich ośrodki widać często nawet jak na psy beznadzieje warunki, a kasa ze zbiórek i ogromnych kanału leci.
Dokladnie tak jest. Wielu ludzi ( tylko czy mozna nazywac ich ludzmi?) bedacych wlascicielami kanalow z tego typu trescia najpierw "przygotowuje" zwierzeta (bo to nie tylko psy wystepuja) na potrzeby ich pozniejszego "ratowania". Np wpierdola psa do jakiejs studni, pies sie meczy pare godzin, a jak juz ledwo zyje, to cudowne odnalezienie i akcja ratunkowa. Podejrzewam, ze kaza z tego musi byc przepotezna. Julki i Oskarki na zachodzie jak widza takie rzeczy, to gotowi sa nerke sprzedac. Zazwyczaj jednak wystarczy przetrzepanie portfela starym, albo uzycie ich karty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów