📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rems napisał/a:
poziom bezmyślności i amatorstwa policji osiągnął kolejny poziom.
może po testach sprawnościowych powinni robić jeszcze testy IQ
poziom bezmyślności takich użytkowników jak ty sięga apogeum. Obejrzyj ten film tyle razy ile trzeba, żebyś przejrzał na oczy. Facet od początku miał wszystko zaplanowane, sam podał im ręce do skucia, bo chciał zostać aresztowany. Psa nie bez powodu zapakował do samochodu z otwartymi szybami. Nie jestem pewien jednak, czy plan zakładał również śmierć jego pupila poprzez postrzelenie przez policjanta, aczkolwiek mógł się tego spodziewać. Sam się o to prosił.
Szkolenia szkoleniami, ale jak Wy byście zareagowali na widok rozwścieczonego psa biegnącego w waszą stronę trzymając broń w ręku?
Winny jest czarnuch, takie jest moje zdanie.
@up witamy, panie władzo.
Szkoda psiska. Ktoś wie czy przeżył?
co za skurwysyństwo, łatwiej zabić niż spokojnie dać go opanować właścicielowi ;/ jebane hamburgery gorsze od świń !!!
@Un_Nem Ty kurwo możesz się śmiać z ludzi którzy machają nóżkami bo ludzie to kurwy, ale z psa, który chciał bronic swojego pana, tak samo by pewnie obronił ciebie skurwysynu, śmiejesz się żeby zacwaniaczyć że cię to nie rusza? Pierdol się zero szacunku dla tego policjanta i dla ciebie. Pierdoli mnie wasze zdanie na ten temat.
W tym przypadku pies zginął za niewinność,wcale nie był agresywny, jakby miał kaganiec na pewno skończyło by się to inaczej
MaszAyahuaskę napisał/a:
Co za kurwy jebane. Widać że nie był agresywny w stosunku do nich. A to że chciał sprawdzić co się dzieje z jego właścicielem, to chyba normalne.
Co Ty kurwa za film oglądałeś? Pies skoczył do policjanta, a Ty że nie był agresywny.
Poza tym, zacznijmy od tego, że psy (tym bardziej duże i groźne) mają mieć kagańce.
Policjant zachował się prawidłowo. Było nie nagrywać i nie zaczepiać władzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów