Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem, co czarny miał na celu robiąc to wszystko, ale na pewno nie zmieni to nic w prawach jakie ma tam policja. Robi się tam gorsze rzeczy podejrzewam. A jeśli pies był świadomie ofiarą tej intrygi, a był wedle mojej tezy, to kij nydze w oko za takie załatwianie sprawy.
Jest też drugi wariant, który rozważam, że pies miał wyskoczyć z samochodu na policjantów aresztujących "nic-przecież-złego-nierobiącego" murzyna, aby uniemożliwić interwencję... W każdym razie mógł się liczyć z takim obrotem spraw nawet jeśli. Nagrywający też jakoś dziwnie zainteresowani tematem jakby wiedzieli, że coś większego się święci. (Jestem przewrażliwiony?) W sumie zachowanie murzyna było dziwne i intrygujące.
Zmierzając do końca: tak czy siak kundel ginie przy byle gównianym zatrzymaniu bez stawiania oporów. Może tak miało być, żeby ktoś mógł zauważyć problem samowolki policyjnej. Ale każdy medal ma dwie strony niby... Nie wiem.
może nazwiecie mnie Mistrzem Oczywistości ale to wygląda na ustawioną akcję, żeby policja go aresztowała, a pies wyskoczył na nich w tym właśnie czasie, żeby Ci mieli okazję go zastrzelić...
Nie wiem, co czarny miał na celu robiąc to wszystko, ale na pewno nie zmieni to nic w prawach jakie ma tam policja. Robi się tam gorsze rzeczy podejrzewam. A jeśli pies był świadomie ofiarą tej intrygi, a był wedle mojej tezy, to kij nydze w oko za takie załatwianie sprawy.
Jest też drugi wariant, który rozważam, że pies miał wyskoczyć z samochodu na policjantów aresztujących "nic-przecież-złego-nierobiącego" murzyna, aby uniemożliwić interwencję... W każdym razie mógł się liczyć z takim obrotem spraw nawet jeśli. Nagrywający też jakoś dziwnie zainteresowani tematem jakby wiedzieli, że coś większego się święci. (Jestem przewrażliwiony?) W sumie zachowanie murzyna było dziwne i intrygujące.
Zmierzając do końca: tak czy siak kundel ginie przy byle gównianym zatrzymaniu bez stawiania oporów. Może tak miało być, żeby ktoś mógł zauważyć problem samowolki policyjnej. Ale każdy medal ma dwie strony niby... Nie wiem.
chcialbym ci powiedziec zebys wpisal w google police officer shoots dog, ale jednak to jest 1 z 100000 filmow
nie to nie fejk
może po testach sprawnościowych powinni robić jeszcze testy IQ
jak to bezmyślności, co, miał się dać pogryźć ????głupi kundel ch*j z nim!!!
chuj z toba
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów