18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Pies na straży pada martwy.
spike123 • 2023-03-08, 14:05
Na jednej z kamer widać że pies zostaje prawdopodobnie czymś trafiony - po czym pada w konwulsjach na ziemię. Wcześniej była próba otrucia. Sprawa została zgłoszona pleszewskiej policji, a sama mieszkanka ostrzega innych. - Uważajcie na podejrzane samochody kręcące się przy posesjach!
Podobno auto było na zagranicznych numerach.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypaczony90 2023-03-08, 21:52
silwerbalk napisał/a:

Życze wam żyć kiedy taka kurwa wyje o 3 w nocy bo jest księżyc .... I tak dzień w dzień . Uwierzcie mi będziecie chcieli pchlarza jebnąć cegłą

Jedyną kurwą jesteś ty, dostaniesz cegłą w ten wstrętny ryj to zobaczysz
Zgłoś
itakiniehehe 2023-03-08, 22:17 1
silwerbalk napisał/a:

Życze wam żyć kiedy taka kurwa wyje o 3 w nocy bo jest księżyc .... I tak dzień w dzień . Uwierzcie mi będziecie chcieli pchlarza jebnąć cegłą

To poproś mamę żeby była ciszej
Zgłoś
Frank_Lopez 2023-03-08, 22:34
Na podwórku samochód przypominający lawetę. Także wiadomo: 1prawdopodobnie zawodowy kierowca 2janusz biznesu. 1+2 oznacza, że na jakieś 95% ten pies był na tym podwórku non stop i większość tego czasu spędzał na bezsensownym szczekaniu, które było słuchać w promieniu 300 metrów, bo ratlerek to nie był. Święty wpadłby w szał. Wyobrażacie sobie, wracacie do domu i nie możecie normalnie spać nawet w stoperach do uszu, bo jakiś kretyn po taniości z psa zrobił sobie ciecia.

OldMann napisał/a:

jeszcze żyjesz atencyjny piwniczaku bez empatii ?? , a ja myślalem że gnijesz już pod ziemią, ..szkoda

Ha ha ha! A rozpłakałeś się do tego?

alahu1 napisał/a:

No jak kurwa dzień w dzień, a w nowiu do czego?
Najczęściej pies wyje ze względu na to, że jest zamknięty w ciasnym kojcu lub jest na łańcuchu, a właściciel nie przejmuje się jego aktywnością.

Psy nie tylko wyją, ale też szczekają mózgowcu i nie potrzeba do tego łańcucha, kojca ani pełni księżyca. Wystarczy, że zauważy głupie wiewiórki skaczące po drzewach i już może być szajba.
Zgłoś
Sztruks 2023-03-08, 23:06 1
Ukry jeżdżą i strzelają maja to we krwi
Zgłoś
alahu1 2023-03-08, 23:34 1
Frank_Lopez napisał/a:

Psy nie tylko wyją, ale też szczekają mózgowcu i nie potrzeba do tego łańcucha, kojca ani pełni księżyca. Wystarczy, że zauważy głupie wiewiórki skaczące po drzewach i już może być szajba.

Może masz problemy z czytaniem, nie wiem, ale jeśli nie zczaiłeś to odniosłem się do konkretnego postu na konkretny temat.
Poza tym ciekawa analiza, taka z dupy ocena sytuacji zawodowej właściciela psa. No i jak szczeka burek na podwórku to w pierwszej kolejności przejebane ma właściciel, bo u niego najbardziej słychać. Jak sąsiad nie ma ścian z gównolitu to spokojnie może spać.
Cała sytuacja wygląda na zabawę jakiegoś zjeba, a nie odjebanie psa, bo jest za głośny.
Zgłoś
Frank_Lopez 2023-03-08, 23:53
alahu1 napisał/a:

Może masz problemy z czytaniem, nie wiem, ale jeśli nie zczaiłeś to odniosłem się do konkretnego postu na konkretny temat.
Poza tym ciekawa analiza, taka z dupy ocena sytuacji zawodowej właściciela psa. No i jak szczeka burek na podwórku to w pierwszej kolejności przejebane ma właściciel, bo u niego najbardziej słychać. Jak sąsiad nie ma ścian z gównolitu to spokojnie może spać.
Cała sytuacja wygląda na zabawę jakiegoś zjeba, a nie odjebanie psa, bo jest za głośny.

Analiza ci nie pasuje, bo najprawdopodobniej mam rację i masz ból dupy o to, że nie zwróciłeś uwagi na coś tak oczywistego, proste.
Przecież nie trudno sobie wyobrazić sytuację, że właściciel lawety rusza na robotę 24/48h pies zostaje sam i dostaje szalu. Chyba oczywiste, że w takiej sytuacji szczekania nie słucha właściciel tylko sąsiedzi. Nie wspominając o tym, że sam może być w domu słyszeć szczekanie, ale mieć na to wywalone, bo od dziecka na wsi słuchał ujadających kundli. Jak ty byś rozwiązał taki problem. Mieszkasz sobie a tu pewnego dnia sąsiad wyskakuje z burkiem ochroniarzem, który szczeka całymi dniami?
Zgłoś
panar3 2023-03-09, 1:06 2
Na zagranicznych numerach, kurwa! Nie prościej napisać: na ukraińskich? Na 100% coś bandersyny w Polin szykują...
Zgłoś
alahu1 2023-03-09, 8:20
Frank_Lopez napisał/a:

Analiza ci nie pasuje, bo najprawdopodobniej mam rację i masz ból dupy o to, że nie zwróciłeś uwagi na coś tak oczywistego, proste.
Przecież nie trudno sobie wyobrazić sytuację, że właściciel lawety rusza na robotę 24/48h pies zostaje sam i dostaje szalu. Chyba oczywiste, że w takiej sytuacji szczekania nie słucha właściciel tylko sąsiedzi. Nie wspominając o tym, że sam może być w domu słyszeć szczekanie, ale mieć na to wywalone, bo od dziecka na wsi słuchał ujadających kundli. Jak ty byś rozwiązał taki problem. Mieszkasz sobie a tu pewnego dnia sąsiad wyskakuje z burkiem ochroniarzem, który szczeka całymi dniami?

Sugerujesz na podstawie lawety, że gość mieszka sam, a pies szczeka 24/7. Mieszkałem kilkanaście lat na wsi, sąsiedzi mieli psy i jakoś tyle nie szczekały mimo, że był na prawie każdym podwórku. Jak szczekały to chwilę, bo akurat ktoś przechodził. Najwyraźniej tobie się tylko wydaje jak jest i myślisz, że burki drą mordy cały dzień, bo nie mają co robić.
Nie wiem po co próbujesz bronić takiego zachowania, odjebanie komuś psa jest równoważne z niszczeniem prywatnego mienia, ale dodatkowo przeważnie właściciel czuje jakieś przywiązanie, bo to żywa istota. Nie ma na to usprawiedliwienia.
Zgłoś
Lookas84 2023-03-09, 10:14 1
Teraz afera ale jak prosisza Panie Nie sraj Pan tym psem tu albo posprzątaj Pan po tym psie to kurwa mordy drom jak pojebani a teraz bida się dzieje. Mam to we chooju!
Zgłoś
maarek69 2023-03-09, 10:51 1
T3RMINATOR napisał/a:

Psy mają też choroby cywilizacyjne jak człowiek typu np. rak, cukrzyca, miażdżyca...

Albo śrut.

silwerbalk napisał/a:

Musisz zmienić lekko tok myślenia i szybko zdasz sobie sprawę, że ta cegła powinna wylądować na właścicielu.
Zgłoś
alahu1 2023-03-09, 11:04
maarek69 napisał/a:

Musisz zmienić lekko tok myślenia i szybko zdasz sobie sprawę, że ta cegła powinna wylądować na właścicielu.

Otóż to, czego pies jest winien jak to w obowiązku właściciela jest posprzątanie po nim czy uspokojenie go jak jape drze. Jak ma na to wyjebane to się zgłasza. Dostanie do 500zł mandatu za gówno i następnym razem posprząta.
Zgłoś
Polacco Sivusco 2023-03-09, 12:15
Mariusz napisał/a:

To samo myślę, gdy patrzę na Twój avatar

Admin, jak można dać 1000 piw za jeden komentarz?
Zgłoś
ChomikAdrian 2023-03-09, 12:46
Polacco Sivusco napisał/a:

Admin, jak można dać 1000 piw za jeden komentarz?

Musisz mu rimming pierdolnąć, jak swojemu staremu.
Zgłoś
Adae 2023-03-09, 13:19
PIs napisał/a:

Kto by się przejmował jakimś kundlem, których na świecie są miliony.

Bardzo mi przykro, ale ludzie w Polsce bez najmniejszego problemu by cie zdeptali i naszczali na twoje zwloki gdyby zlapali cie na znecaniu sie nad psem. Jedynym, co chroni przed tym sadystow jest kawalek papieru mowiacy, ze tak nie wolno i wiaza sie z tym powazne konsekwencje.

Milosc do zwierzat mamy zapisana w DNA, bo to dzieki nim wyewoluowalismy i przezylismy na tych ziemiach.
Zgłoś
Gaiseric 2023-03-09, 17:00
Adae napisał/a:

Milosc do zwierzat mamy zapisana w DNA, bo to dzieki nim wyewoluowalismy i przezylismy na tych ziemiach.

Widzę, że nieźle tam masz namieszane w zwojach

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem