Krótkometrażowy film nominowany do tegorocznych Oskarów (obok znanego już raczej Papermana). Pozycja ciekawa i dla mojego serca dosyć sadystyczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie po czymś takim zawsze odnoszę wrażenie, że jest potrzeba stworzenia osobnego działu, proponuję nazwę "Soft, czyli dla pedałów i dziewczyn".
To nominacje do oscara. Jakim prawem?
Dziwna rzecz a jaka prawdziwa. Był tylko piesio i wszystko fajnie a jak się pojawiła Kobieta to wszystko spierdoliła
W tym wszystkim sadystyczne jest to, że facet nie ma pindola.
Koncepcja i realizacja pomysłu całkiem fajna ale niestety przydługa i nudna...
No filmik zajebisty, po raju wprost z biblii razem z Adamem i Ewą chodzą darwinowskie mamuty. No brawo za pomysłowość dla autora tego arcydzieła, 10 oskarów najmniej kurwa.
Ale się kurwa hejt zrobił znaleźli się jebane ideały mężczyzn oraz krytycy z wieloletnim zdaniem którzy to nie jedno widzieli i nie jedno przeżyli a nic nie rozumieją. Chuj wam w dupe!
A co do filmu naprawdę dobry i daje dużo do myślenia. Oczywiście piwko.
A co do filmu naprawdę dobry i daje dużo do myślenia. Oczywiście piwko.
Ankane napisał/a:
stalin_za_mlodu, ale butthurt
Obrazek
a teraz idź przeproś swojego partnera, że próbujesz się kłócić z innymi facetami w internecie zamiast lepić pierogi. okej?
Sadistic.pl nie jest od uczuć, a nawet jeśli, to jest to uczucie wzwodu. i to też u zwyroli, którym staje na widok bitych czarnuchów, arabów, bab z kutasami jedzących gówno itd.
aaa, powiedz jeszcze, czy potrzebujesz translacji na angielski bo w tym zjebanym poście użyłaś tylko jednego polskiego wyrazu -- stąd moja obawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów