📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak polaki na promocji w biedronie.
HAL9000/2 Bardzej człowiekiem żul, niż ludziem koneser allahowych mądrości. Rzekłem.
Pomyśleć że jedna petarda mogła uratować temu menelowi życie
I dobrze mu tak. Nie dokarmia się bezpańskich psów. Karmiąc takie "watahy" kundli wcale im nie pomagamy za to szkodzimy okolicznym mieszkańcom. Dostają od ludzi pożywienie, rozmnażają się lub zbierają w duże grupy. Potem gdy są głodne (bo oczywiście dokarmianie to nie pełnoetatowe karmienie..) stają się agresywne i potrafią zaatakować pierwszego lepszego człowieka. Jeśli to faktycznie jakiś żul który dawał im jedzenie to bardzo dobrze się stało. Równie dobrze tą drogą mogła iść jakaś matka z dzieckiem...
"chuj Ci w dupę nygusie"
Najebany w pizdu,pewnie od dwudziestu lat,więc nieszkoda. I tak nie był nic warty.
Hehe. Jakie to życie jest sprawiedliwe. Jednego lewaka mniej.
My robimy to samo. Pomagamy Afryce, oni się szybciej dzięki temu rozmnażają a teraz nas najeżdżają.
My robimy to samo. Pomagamy Afryce, oni się szybciej dzięki temu rozmnażają a teraz nas najeżdżają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów