📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
P....i jeszcze się śmieją z biednego zwierzęcia
Kurwa, na trzeźwo nic mnie nie wkurwia tak jak znęcanie się nad zwierzętami. Skurwysyna, który ućpał tego psa, w ogóle takich, których bawią takie rzeczy, powinno się powiesić na cienkim drucie za jądra nad kraterem aktywnego wulkanu.
polazł do kuchni i wziął z lodówki
Kiedys tez przynioslam Ciastka z marychą do domu, i zostawilam na biurku. Brat o tym nie wiedzial i dal jedno ciacho mojemu psu, identycznie z nim bylo
przecież ten biedny pies się męczy, co oni kurwa myśleli? że odleci i będzie chciał więcej? Nie będzie piwa, wkurwił mnie ten filmik kurwa ich mać była !!!
A to marihuanen się przypadkiem nie wstrzykuje?
Spuszczacie się kurwa... skąd możecie wiedzieć jakim sposobem psina się naćpała? Poza tym w końcu go kurwa puści i nic mu nie będzie. Jebane psie mamy.
Znęcanie...
Kurwa sami byście się z nim z chęcią zamienili, hipokryci jebani.
Kurwa sami byście się z nim z chęcią zamienili, hipokryci jebani.
też go qrwa zapraszam do POLSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!zobaczymy jak mu podam booombardiera prosto w ryj............
spinasz dupe o nic, tego psa to nie boli i nikt go nie podpala i nie katuje. A co do zwierzat to czasami jak wpadalem do wujaszka to widzialem jak kury i okoliczne ptactwo wpierdala ryz i rodzynki wyrzucone z wina, potem spaly napierdolone jak szpaki
spinasz dupe o nic, tego psa to nie boli i nikt go nie podpala i nie katuje. A co do zwierzat to czasami jak wpadalem do wujaszka to widzialem jak kury i okoliczne ptactwo wpierdala ryz i rodzynki wyrzucone z wina, potem spaly napierdolone jak szpaki
Nie zgadzam sie z najlepszym komentarzem.. Jesli robi sie to z glowa to moze byc ubaw dla nas i dla psa tez. Ten pies ewidentnie jest przecpany az dziwne ze sie nie porzygal na tym filmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów