📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Hehe, śmiesznie jak go drzwi zgniatały jak se dyndał
śmiesznie to ty będziesz dyndał jak się pierdolniesz na linę przegrywie
to raczaj wlasciciel niedorajda. Jak by to byl kot skurwysyn to piwko bym dal... bo psa to szkoda
Adam_WKLADAM napisał/a:
Jedno i drugie to w obecnych czasach głównie bezużyteczny szkodnik.l niedorajda. Jak by to byl kot skurwysyn to piwko bym dal... bo psa to szkoda
Teraz zamiast słodkiego pieska. Będzie piesek słodko-kwaśny.
A wystarczyło żeby miał szelki np K-9 Julius. Temat powieszenia by miejsca nie miał.
psh2 napisał/a:
A co jesteś tym ruchającym pieski psiarzem xD
psh2 napisał/a:
W rzeczy samej to również mogłoby być zabawne imć zoofilu, obawiam się jednak, że już nie dla mnie Kilka dni temu wygrałem z siostrzeńcem w kosza a miesiąc temu wygrałem podwyżkę, nic natomiast ostatnimi czasy nie przegrałem, stąd raczysz mnie imć zoofilu z goła nietrafnie nazywać, ale wybaczam, pamiętliwy nie jestem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów