18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pies pedofil
SpuderMin • 2014-12-20, 8:36
Akcja od 0:18.Pies najprawdopodobniej Trynkiewicza ,został przeniesiony już do innej diecezji

Temat wrzucam drugi raz ponieważ został usunięty z powodu zzłych tagów, teraz myślę że się zgadza.
Zgłoś
nvuiehnfvcj 2014-12-20, 8:46 103
pies go jebał
Zgłoś
Gharotief 2014-12-20, 11:35
Mógł szczeniak w domu siedzieć, a nie popisywać się przed kolegami. Żałosny!
Zgłoś
SKR 2014-12-20, 11:41 18
huj z psem ale dzieciak ma kurewskie samozaparcie - szacun
Zgłoś
Kuriki 2014-12-20, 12:30 1
Kiedyś jeden pies też tak do mnie podleciał i chciał moją nogę zruchać. A że obok akurat sobie strumyczek płynął to go do tego strumyczka wyjebałem żeby ochłonął A ten młody powinien kundla deską w jaja pierdolnąć

SKR napisał/a:

huj z psem ale dzieciak ma kurewskie samozaparcie - szacun

Samozaparcie? Nie przesadzaj. Od kiedy do zabawy potrzeba samozaparcia? To dla niego zajebista rozrywka, a nie przekraczanie swoich granic gdzie potrzeba super woli i samozaparcia.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
p4kul 2014-12-20, 13:56 8
następnym razem zrób dzieciakowi nasyp jeszcze kurwa bliżej tego słupa. Będziesz miał być może temat na harda a pies skończy to co zaczął
Zgłoś
nickname010 2014-12-20, 14:07 11
trynkiewicz to to chyba krecił
Zgłoś
maksym_gorki 2014-12-20, 14:12 9
p4kul napisał/a:

następnym razem zrób dzieciakowi nasyp jeszcze kurwa bliżej tego słupa. Będziesz miał być może temat na harda a pies skończy to co zaczął

Do kogo się zwracasz? Do autora tematu? Czy rzucasz w odmęty Internetu, a nuż autor filmiku to przeczyta?
Zgłoś
alexxxj 2014-12-20, 14:24
jak przyjdzie ochota, to i pies dziecko wyłomota
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2014-12-20, 14:25 2
SpuderMin napisał/a:

Pies najprawdopodobniej Trynkiewicza

Chyba miałeś na myśli Wojtyłę.

Zgłoś
kuper 2014-12-20, 14:27 1
chyba twoja stara.
Zgłoś
Vendal 2014-12-20, 14:36 9
a tutaj mamy psa gerontofila

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
x................x 2014-12-20, 14:39 34
tatuś kameruje jak pies jebie mu dzieciaka i się śmieje jeszcze, brawo
Zgłoś
voidinfinity 2014-12-20, 14:51 22
xnxx napisał/a:

tatuś kameruje jak pies jebie mu dzieciaka i się śmieje jeszcze, brawo

Dokładnie na to samo zwróciłem uwagę.

Siedzi w zaspie i wali konia

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
mcko94 2014-12-20, 14:55
W sumie nawet śmieszne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów