📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To chyba ałabaj, więc pimpek i tak dobrze zniósł spotkanie.
To Ałabaj. Przeważnie mniejszych psów nie ruszają. Zdarzają się tak ostre osobniki ale wydaje mi się, że ten był wychowywany na agresywnego - "mocną ręką".
Na wschodzie taki obyczaj, że pies to ma być 'morderca".
Zawsze zastanawia mnie czemu ludzie kupują takie jebane pokurcze? Po to żeby uważać w nocy żeby tego nie rozdeptać jak idą się wylać?
Lobo24 napisał/a:
To Ałabaj. Przeważnie mniejszych psów nie ruszają. Zdarzają się tak ostre osobniki ale wydaje mi się, że ten był wychowywany na agresywnego - "mocną ręką".
po spotkaniu z moja siekiera bylby conajwyzej na tydzien do jezdzenia w kuchni chinskiej.
~Beny napisał/a:
To chyba ałabaj, więc pimpek i tak dobrze zniósł spotkanie.
chyba tylko dlatego dobrze zniosl spotkanie ze ten psior nie zaciskal szczeki za mocno i bardziej chcial rozerwac malego, gdyby ten drugi pies byl wiekszy to odniosly wlasnie wieksze obrazenia bo waga plus te szarpanie zrobiloby swoje. takie mam wrazenie.
Co wy pizdeusze macie z tymi psami? Pies to pies. Żre gówno, śmierdzi i wkurwia. Jebać psy i ich miłośników!
Wystarczyło trzonek łopaty w dupe mu wsadzić
baronturbina napisał/a:
Zawsze zastanawia mnie czemu ludzie kupują takie jebane pokurcze? Po to żeby uważać w nocy żeby tego nie rozdeptać jak idą się wylać?
Moja kumpela z pracy trzyma w domu takie małe gówno , ma jedną zaletę, sra w kuwetę.
Jestem przekonany, że tu psem skurwielem był ten kurdupel. Najbardziej popierdolone psy to te najmniejsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów