i jego jebnięty właściciel
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k(rwa po ch(j mu ten pies jak go bije ze gowno?? Zaraz ubiore moj kapturek wskocze do ch*jmobilu i bede go dupczyl za kazda sekunde w ramach pomsty
ten piesek powinien swojego właściciela tak po prostu w nocy znienacka ....zagryźć ahaaa i jeszcze nagrać to wszystko i wysłać na sadola ]
jakby wam pies jeczal pod drzwiami z 10 godzin tez byscie sie wkurwili
@up moze i bysmy sie wkurwili ale napewno bym go kijem nie potraktował albo z buta...pojebany czlowiek i chuj
Andrev napisał/a:
przez takie filmy wiem że sadistic to firma nie dla mnie
nie no pewnie, wrzucajmy wycinki z m jak milosc
Nie no takiego gnoja to tylko zbutować. Nie dość, że jak ten biedny piesek go widzi to się cieszy a ten czubek go bije...
Mam w dupie ze dostane ostrzeżenie ale jebac skurwysyna !
vass napisał/a:
Mnie tylko zastanawia po co takim ludziom pies, żeby go napierdalać i leczyć kompleksy ?
Bo ich wszyscy w koło napierdalają od zawsze. Muszą się na kimś poznęcać.
Szkoda, że go nie upierdolił.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
brylant1412 napisał/a:
jębnięty właściciel faktycznie chuj takiemu w dupe i wiadro gwożdzi i dwa dzikie kaktusy,dwie cegły szamotki.
a skąd kurwa wiesz, że to jego właściciel? jakby jakiś pierdolony burek szczekał Ci pod drzwiami i ciągle przychodził to to sam byś tak robił chyba, że jesteś pierdolonym dalajlamą
Kto by to nie zbyt mądry, poza tym wpuszcza na filmiku psa do domu to chyba nikt by nie wpuścił psa przybłędy a później wyjebał z chaty i napierdalał kijem ...
liz4rd napisał/a:
A ja bym takich kuta....ów pierdo.... chu..... łeb...
Wszędzie doszukałem się końcówki tylko przy łeb.... nie. A tak przy okazji, na chuj cenzurujesz?
szturm napisał/a:
Dajcie adres cwela
Afganistan 33/15
A ja po prostu kiedys podobnemu cwelowi co katował psa wyplacilem dwa strzaly na ryj z nasady ze stwierdzeniem ' zobacz jak to jest z wiekszym i silniejszym '.I zawsze tak bede reagowal na kurewstwo .!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów