i jego jebnięty właściciel
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mooogen napisał/a:
co za śmieć
Racja, też takiego białego, szczekającego gnoja bym nie chciał na oczy widzieć, nawet w sąsiedztwie.
A ja bym takich kuta....ów również skopał. I wszystkich, którzy mają podobne podejście. Wierność psa wykorzystywana jest przez jakiegoś pierdo.... bydlaka. Po chu..... brał psa do domu skoro ma zryty łeb...
jębnięty właściciel faktycznie chuj takiemu w dupe i wiadro gwożdzi i dwa dzikie kaktusy,dwie cegły szamotki.
Dajcie adres cwela .....wszystko zniese nawet dymanie zwłok ale qrwa zwierze???? zal chuja i obladry jebanej..ja bym go nie skopał tylko slo0nia w rui na szmate nasłał
Mnie tylko zastanawia po co takim ludziom pies, żeby go napierdalać i leczyć kompleksy ?
Wcale nie widać, żeby pies narzekał
Nic mnie nie rusza... Oprócz 3 rzeczy: gwałtu, ludzkiej głupoty oraz znęcania się nad zwierzętami. Tego rodzaju filmy budują mi tak kurewsko wielkie ciśnienie, że tętno rozpierdala żyły, a niecenzuralne słowa pchają się na usta jak pojebane. Chciałbym takiego skurwysyna dopaść i skatować.
Ryuk napisał/a:
Tego rodzaju filmy budują mi tak kurewsko wielkie ciśnienie, że tętno rozpierdala żyły, a niecenzuralne słowa pchają się na usta jak pojebane.
Lubisz to
Inaczej byś nie oglądał
Ryuk napisał/a:
Chciałbym takiego skurwysyna dopaść i skatować.
I tak dobrze wiesz, że chuja zrobisz. Niepotrzebnie się napinacie.
Lubię? Nie, nie lubię. Wręcz nie trawię. Filmik piwa nie powinien dostać, ale dałem i chuj, w końcu to sadol. Może trafi na główną, może nie, może niektórym zmięknie serce/fiut (jak kto woli) i zastanowi się choć przez chwilę, może ktoś się wkurwi, tak jak ja ... W zasadzie, to kogo ja oszukuje. Chuj większość obchodzi ten pies pewnie, mnie też w sumie, ale na prawdę takiego zachowania nie toleruje. I tak, zdaje sobie sprawę, że gówno zrobię. Napisałem, że CHCIAŁBYM i pewnie ZROBIŁBYM to gdyby ten knur był moim sąsiadem.
Mam nadzieje, ze autor filmiku nagral go po to, zeby biegusiem podpierdolic ta pizde na policji, a nie po to, zeby pokazywac kolegom z ichniego odpowiednika gimbazy.
Byl tu w nocy taki filmik o jakichs meksykancach z obcinanymi glowami, moglby sie z nimi ten cwel zamienic, z radoscia bym popatrzyl.
Psa trzeba wychowac, ale nie wpierdolem.
A szczesliwy pies = kupa radosci
Byl tu w nocy taki filmik o jakichs meksykancach z obcinanymi glowami, moglby sie z nimi ten cwel zamienic, z radoscia bym popatrzyl.
Psa trzeba wychowac, ale nie wpierdolem.
A szczesliwy pies = kupa radosci
Pies w domu. To nie dom tylko jakas pierdolona suterena. Bierze taki skurwol pieska bo mały ładny puchaty, może dzieci chciały, a potem jak się znudzi niech spierdala.
huj z tym. wielki sadyzm.... mojego psa ogoliłem zimą i zabrałem na spacer po prysznicu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów