📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
CYPRIAN napisał/a:
a potem ludzie dają psu żeby im mordy lizał
ta suka sie puściła ..no i co z tego
jak twoja sie puści to nawet nie wiesz po kim morde lizesz
Ja w ostatnią sobotę odebrałem poród mojej kotki tylko po to by w poniedziałek trzepnąć nimi o beton... Spytacie się pewnie: "Dlaczego w poniedziałek?" a no serca nie miałem rozdzielać matkę z dziećmi zaraz po porodzie
LxDead napisał/a:
tylko po to by w poniedziałek trzepnąć nimi o beton...:
Zgiń człowieku
Mi kotka raz z rana w łóżku,jak jeszcze spałem chciała się okocić,ale na szczęście poczułem że jest coś nie tak,bo nigdy by sama pod kołdrę nie przyszła.No niestety trzeba było uspać małe.
LxDead napisał/a:
Ja w ostatnią sobotę odebrałem poród mojej kotki tylko po to by w poniedziałek trzepnąć nimi o beton... Spytacie się pewnie: "Dlaczego w poniedziałek?" a no serca nie miałem rozdzielać matkę z dziećmi zaraz po porodzie
@up a co wy się do niego czepiacie ? przecież kurwa prawie każdy jak ma za dużo to się pozbywa w sposób opisany przez niego, myślicie, że ktoś wyda kasę na uśpienie? pojebało was i to nieźle, ludzie kurwa nie mają na chleb i papierosy, a nagle na uśpienie znajdą
[quoteNo niestety trzeba było uspać małe.
A czym się różni trzepnięcie o beton od uśpienia ? I to, i to jest zabójstwem tyle że mocne pierdolnięcie o posadzkę jest szybszą śmiercią od uśpienia.
A czym się różni trzepnięcie o beton od uśpienia ? I to, i to jest zabójstwem tyle że mocne pierdolnięcie o posadzkę jest szybszą śmiercią od uśpienia.
Suka puściła się z czarnym to została częściowo pokarana dziećmi w negatywie Taki wstyd...
No dobra, czarne pieski też są fajne
No dobra, czarne pieski też są fajne
do kolacji jak znalazł....
piękno natury po prostu, szybciej sadol na tym uroni łzę niż na flakach
niecierpliwie czekamy na film z aktu zapłodzin...
Pierwsze skojarzenie
@siwy989
Skoro ktoś nie ma pieniędzy to wcale nie powinien brać żadnych zwierząt. A jeśli już to robi to trzeba dopilnować żeby jego suczka czy tam kotka nie zaszła w nie chcianą przez nas ciążę.
Trzeba pamiętać że to bardziej my jesteśmy dla zwierząt, a nie one dla nas, trza dbać o te żywe stworzenie które wzięliśmy do siebie.
Jestem na sadisticu bo ciekawią mnie filmy w których to człowiek sam jest sobie winny swojej krzywdy, ale przemoc wobec zwierząt będę piętnował.
Skoro ktoś nie ma pieniędzy to wcale nie powinien brać żadnych zwierząt. A jeśli już to robi to trzeba dopilnować żeby jego suczka czy tam kotka nie zaszła w nie chcianą przez nas ciążę.
Trzeba pamiętać że to bardziej my jesteśmy dla zwierząt, a nie one dla nas, trza dbać o te żywe stworzenie które wzięliśmy do siebie.
Jestem na sadisticu bo ciekawią mnie filmy w których to człowiek sam jest sobie winny swojej krzywdy, ale przemoc wobec zwierząt będę piętnował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów