Ale mu nie dali
Ale mu nie dali
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kundla na smalec. Palą w łeb i do kotła. Czekam tylko na komentarz że trzeba palec w dupę sobie wsadzić to kundel odpuści. Chyba wam przyjemnie krypto pedały jak sobie palce w dupę wsadzacie.
Ten palec w dupę to według teorii jednego z userów to się psu wsadza. No, ale jak wolisz wsadzać sobie, to zdrowia życzę.
Naoglądałeś się filmów...
Jakich filmów? Adrenalina i instynkt przetrwania potrafią zrobić swoje, a najczęściej takie psy nie puszczają. Tutaj jej ktoś pomógł, ale dość często widzi się ludzi, którzy mają w dupie, że kogoś pies próbuje zagryźć.
Nie na go już z nami.
Nie ma kluczy do mieszkania przy sobie? W takiej sytuacji poszłoby po ślepiach kundla. Najlepiej mieć nóż i po prostu w gardło, ale rozumiem, że ktoś może nie mieć przy sobie. Klucze ma się praktycznie zawsze.
Klucze ciężko wbić w takiego psa
Pojebało was! Do rzeki! Kurwa, to niehigieniczne! Kula w łeb i do piachu... ah, Polska... to siekierą w łeb i do piachu, dalej od domu, spalić skurwielca można, albo taką wannę kupić z tworzywa PVDF i wlać kwas solny o stężeniu 98%, poćwiartować i do kwasu. Pozdrawiam.
Ha ha ha ha ha!Nie śmiejcie sie ze mnie, ale imponują mi mężczyźni którzy bronią kobiety
Ludzie stają się słabi. Nie potrafią nawet ukręcić karku psu.. Ja pierdole
Spróbuj ukręcić kark pitbulowi który Cię zaatakuje. Powodzenia.
[ Dodano: 2024-10-22, 13:55 ]
Pewnie mu nie chciała dać, to się wkurwił
Spróbuj ukręcić kark pitbulowi który Cię zaatakuje. Powodzenia.
Pewnie mu nie chciała dać, to się wkurwił
mozesz sie zdziwic ale nawet dzikowi da sie latwo ukrecic ryj robiac odpowiednio dwustronna dzwignie jezeli zrobisz to odpowiednio i bedziesz miec troche ikry
Pojebało was! Do rzeki! Kurwa, to niehigieniczne! Kula w łeb i do piachu... ah, Polska... to siekierą w łeb i do piachu, dalej od domu, spalić skurwielca można, albo taką wannę kupić z tworzywa PVDF i wlać kwas solny o stężeniu 98%, poćwiartować i do kwasu. Pozdrawiam.
Ile kosztuje wanna kwasu? Albo siekiera? No i łopatę kupić dół kopać to strata energii i finansów. A tak to ryby pojedzą.
Kwas solny nie może mieć stężenia wyższego niż 37%.
Każdy kundel zauważony publicznie bez kagańca co się pałęta sam, powinien być natychmiast odstrzelony na miejscu,
Ech instytucja rakarza (hycla) są niestety historią. A szkoda.
mozesz sie zdziwic ale nawet dzikowi da sie latwo ukrecic ryj robiac odpowiednio dwustronna dzwignie jezeli zrobisz to odpowiednio i bedziesz miec troche ikry
Nie wiem co bierzesz, ale bierz połowę, Ukręcić łeb dzikowi, no kurwa stary, to tak jakbyś poszedł z pistoletem na wodę na poważną strzelaninę, z dzikiem i niedźwiedź ma problemy, dzik jak się wkurwi to jest gorszy od feministki w kolejce po kebsa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów