Ale mu nie dali
Ale mu nie dali
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co bierzesz, ale bierz połowę, Ukręcić łeb dzikowi, no kurwa stary, to tak jakbyś poszedł z pistoletem na wodę na poważną strzelaninę, z dzikiem i niedźwiedź ma problemy, dzik jak się wkurwi to jest gorszy od feministki w kolejce po kebsa
Kto powiedział, że na polowanie na dziki idzie się ukręcać im ryj? A no ty, więc ja nie wiem co ty bierzesz
Jedyne co powiedziałem to to, że jak masz krzepę i wiesz jak to dobrze zrobić to nawet dzikowi ryj ukręcisz, a co dopiero pitbulowi. Pitbul ma mniej więcej taki obwód szyi jak człowiek - ponadto ma znacznie słabsze kręgi, a człowiekowi nie trudno to zrobić. Pitbul za to ma silny szczękościsk i bardzo szeroki ryj przez co jak ugryzie to ciężko go oderwać od ofiary bez wyszarpania jej mięsa, dlatego takie "pieski" trzeba albo jak najszybciej odjebać lub ukręcić co sprawi, że reszta ciała straci komunikacje z mózgiem, czyli serduszko pieskowi przestanie pracować, a mózg momentalnie straci tlen zwłaszcza, gdy zwierzę ściska i go marnuje. O czym więc mowa ekspercie od pierdolenia?
Kto powiedział, że na polowanie na dziki idzie się ukręcać im ryj? A no ty, więc ja nie wiem co ty bierzesz
Jedyne co powiedziałem to to, że jak masz krzepę i wiesz jak to dobrze zrobić to nawet dzikowi ryj ukręcisz, a co dopiero pitbulowi. Pitbul ma mniej więcej taki obwód szyi jak człowiek - ponadto ma znacznie słabsze kręgi, a człowiekowi nie trudno to zrobić. Pitbul za to ma silny szczękościsk i bardzo szeroki ryj przez co jak ugryzie to ciężko go oderwać od ofiary bez wyszarpania jej mięsa, dlatego takie "pieski" trzeba albo jak najszybciej odjebać lub ukręcić co sprawi, że reszta ciała straci komunikacje z mózgiem, czyli serduszko pieskowi przestanie pracować, a mózg momentalnie straci tlen zwłaszcza, gdy zwierzę ściska i go marnuje. O czym więc mowa ekspercie od pierdolenia?
Ile kosztuje wanna kwasu? Albo siekiera? No i łopatę kupić dół kopać to strata energii i finansów. A tak to ryby pojedzą.
Tak i epidemię wywołasz.
Tak i epidemię wywołasz.
Jakoś do tej pory to raczej szczury i ich pchły, nietoperze i dziki były nosicielami zarazy. O worku nic nie słyszałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów