Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PSY należy TRUĆ! stwarzają swoim bytem zagrożenie dla ludzi:
- roznoszą choroby wirusy pasożyty
- szczają po wszystkim zostawiając zgnite elewacje wylęgarnie masy bakterii patogenów wirusów
- srają wszędzie bez opamiętania schody (poślizg i śmierć), chodniki , trawa, lasy, ulice, klatki schodowe, windy, autobusy pociągi itd...
- zjadają odchody i inne cholerstwo z ziemi poza domem
- ich ślina zawiera wirusy bakterie itd.
- ich gnijące futro śmierdzi i roznosi pasożyty bakterie itd. bo nikt ich nie myje po spacerku każdym
- mieszkania i domy po psach śmierdzą jak obora
- reprodukcja non stop a potem topicie lub wywalacie te pso gówna na ulice gdzie dziczeją jak nie zdechną
- tworzą zdziczałe watahy i atakują osoby słabsze nie dusza jak koty a zjadają żywcem rozszarpując
- rzygają wszystkim co zjadły trawa gówna karma itp kurestwo
SAME MINUSY !
+ przytulisz się a tam w sierści kleszcze paciorkowce itd...
+ sąsiedzi unikają cię bo pies śmierdzi ty śmierdzisz i twój dom śmierdzi
Twoja stara też cuchnie, ale mamy to gdzieś.
O to Ty też zawsze nosisz przy sobie Vipera?
Piszł przecież, że w dupie zawsze nosi, czy jakoś tak.
Miłośników zwierząt, właścicieli psów i innecioty poproszę o przedstawienie swoich razji i pie**olenie że to wina właściciela a nie psa albo wiem mi się nudzi i liczę na gównoburzę
A co jak pies był bezpański z jakiejś watahy bezpańskich psów?
@Halman
Trochę dziarsko macha sobie ogonkiem, jak na rottwailera.
Piszł przecież, że w dupie zawsze nosi, czy jakoś tak.
A co jak pies był bezpański z jakiejś watahy bezpańskich psów?
@Halman
Trochę dziarsko macha sobie ogonkiem, jak na rottwailera.
A kogo to obchodzi? Widziałeś kiedyś bernardyna albo pudla żeby się zachowywał w taki sposób? W necie jest pełno takich filmów i zawsze jest to pies podobny do świnii
Nie kumam typów co próbują wyszarpać dzieciaka z pyska, taka zabawa? Kopa na żebra ewentualnie z pięści od góry w nosek, żeby złamać. Kiedyś taki pojebany wielki skurwiel rzucił się na mojego kojker spaniela, jak mu zajebałem kopa bez zastanowienia to od razu grzeczny się zrobił. Leżał potem tylko i skamlał przez kilka tygodni, myśleli że zdechnie. Dodam, że każdy chudoklates jak ja jest w stanie kopnąć pieska tak mocno, aby mu wypompować powietrze z klaty.
Życzę powodzenia np. Z pitbullem który zbytnio bólu nie czuje... albo dociskasz do zębów psa (rozszerza się szczeka) albo unosisz tylne łapy psa (traci poczucie równowagi i zawsze pusci)
Pise gupoty bla bla bla
Ciebie też trza wytruć, bo pierdolisz głupoty.
A piesek dobry, pozbywa się obciążających ziemię pasożytów.
Ciebie też trza wytruć, bo pierdolisz głupoty.
A piesek dobry, pozbywa się obciążających ziemię pasożytów.
Zrób obciążonej ziemi przysługę i pozbądź się siebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów