📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
'20 lat musi minąć'
Tak kurwa. Za 20 lat wg. niej będzie można bezkarnie jeździć po pijaku?
Jebana alkoholiczka. Powinni ją na dołek na 48 zabrać to by się suka może czegoś nauczyła a nie piesek pod pachę i do taksóweczki.
Przez takich jebanych pijaków ludzie giną na drogach.
W showbiznesie robi..... pewnie na rurze tańczy w klubie go-go. Jebana pijuska.
Tak kurwa. Za 20 lat wg. niej będzie można bezkarnie jeździć po pijaku?
Jebana alkoholiczka. Powinni ją na dołek na 48 zabrać to by się suka może czegoś nauczyła a nie piesek pod pachę i do taksóweczki.
Przez takich jebanych pijaków ludzie giną na drogach.
W showbiznesie robi..... pewnie na rurze tańczy w klubie go-go. Jebana pijuska.
Pewnie to Kielona Felicjańska
w sumie fajnie ostatnio to prawo zmienili aby wreszcie z miejsca nakładać kary 5-10 tyś, ale z drugiej strony mega komiczne jest to że chcą zabierać prawko za przekroczenie limitu o 50km/h, wyobraźcie sobie że u mnie na wiosce postawili (na prostej drodze ! !) znak do 30km/h a tam ponad połowa ludzi nawet poniżej stówy nie schodzi tylko czekać aż pały przyjadą na awans zbierać...
"Gdybym pila to bym nie jechala. Po pierwsze.
Po drugie jestem tak najebana, ze nie jestem w stanie pic.
Po trzecie jestem prostej budowy. Mozecie mnie zwac vel Prosta Pizda"
Po drugie jestem tak najebana, ze nie jestem w stanie pic.
Po trzecie jestem prostej budowy. Mozecie mnie zwac vel Prosta Pizda"
@grudzin
bo wioska oznacza teren zabudowany młotku! to że nie znajduje się ona w mieście nie znaczy że mieszkańcom należy się mniej bezpieczeństwa
bo wioska oznacza teren zabudowany młotku! to że nie znajduje się ona w mieście nie znaczy że mieszkańcom należy się mniej bezpieczeństwa
poza kamera jakby przyjęła kilka batów to może by zapamiętała, że nie prowadzi się po alkoholu
Nie oglądajcie tego szkoda czasu... Baba sie nachlała i dostała 5000 zł grzywny i straciła na 3 lata prawko... wszystko
0,5 promila... Bez kitu bandzior niczym ojciec chrzestny sycylijskiej mafii. Szkodliwość społeczna 0, ale statystyki podbite...
o,5 w takim stanie sam nieraz prowadzę auto, bez przesady w niektórych krajach nawet za to nie łapią.
Wy tak seria z tą alkoholiczką? Przecież 0,4 to można mieć po jednym piwie. Nachlała się? Jezu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów