📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
bansheex napisał/a:
Mam 30 lat i nigdy się tak nie naprułam. Owszem byłam nabimbana, że bujałam się na dwie strony, głowa mi leciała i oczy się zamykały ale nigdy się nie zarzygałam i nie zeszczałam w gacie. Raz po wypiciu flachy przepalanki dostałam mdłości ale udało mi się bełta utrzymać w mordzie aż dobiegłam do wc i niczego nie u świniłam. Do tego akcja działa się u mnie w mieszkaniu. Nie wyobrażam sobie, żeby doprowadzić się do takiego stanu stanu w miejscu publicznym i jak już czuję, że będzie rzyg to lecę do kibla. Ta nawet ma jakiś pojemnik na siedzeniu a i tak rzyga pod siebie i na siebie. No ludzie, nawet najebać się można z klasą
Ach te rozważania o rzyganiu po pijaku z klasą albo bez
croyna napisał/a:
jak sie kobieta może tak zeszmacić
W Londynie pt/sb wieczór w okolicach klubów masz taką laskę/ laski co 3 metry.
Mogłaby gasić pożary.
Wojtassss napisał/a:
I zamiast ogarnąć koleżankę to wszyscy nagrywają tacy znajomi to skarb
Morda tam, kurwy trzeba upokarzać XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów