📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nawet najlepszym się zdarza
Baba pijana, dupa sprzedana ale chyba w tym wypadku, zachowa cnotę.
I zamiast ogarnąć koleżankę to wszyscy nagrywają tacy znajomi to skarb
Okurwa ale fontanna
croyna napisał/a:
jak sie kobieta może tak zeszmacić
Dorośniesz wyjdziesz czasem z pokoju to się dowiesz
Ja wolę aktorkę drugoplanową heheh
No tacy przyjaciele to skarb, jeszcze na neta wrzucą
I niech pierwszy rzuci kamieniem kto się tak nie porobił. No może nie w jakiejś knajpie, ale w plenerze
I niech pierwszy rzuci kamieniem kto się tak nie porobił. No może nie w jakiejś knajpie, ale w plenerze
OneEpicBrainCell napisał/a:
Dorośniesz wyjdziesz czasem z pokoju to się dowiesz
W dziwnym towarzystwie się kręcisz...
Chyba przypomniała sobie, jak ostatnio po takiej akcji robiła zdupydomordyzaura
Wojtassss napisał/a:
I zamiast ogarnąć koleżankę to wszyscy nagrywają tacy znajomi to skarb
Dokładnie. Oby zmądrzała (i nie o chlaniu myślę, tylko o doborze znajomych). Bójmy się przyjaciół, z wrogami poradzimy sobie spokojnie.
Mam 30 lat i nigdy się tak nie naprułam. Owszem byłam nabimbana, że bujałam się na dwie strony, głowa mi leciała i oczy się zamykały ale nigdy się nie zarzygałam i nie zeszczałam w gacie. Raz po wypiciu flachy przepalanki dostałam mdłości ale udało mi się bełta utrzymać w mordzie aż dobiegłam do wc i niczego nie u świniłam. Do tego akcja działa się u mnie w mieszkaniu. Nie wyobrażam sobie, żeby doprowadzić się do takiego stanu stanu w miejscu publicznym i jak już czuję, że będzie rzyg to lecę do kibla. Ta nawet ma jakiś pojemnik na siedzeniu a i tak rzyga pod siebie i na siebie. No ludzie, nawet najebać się można z klasą
wziąć do domu, rozebrać, umyć ....
Joker0607 napisał/a:
W dziwnym towarzystwie się kręcisz...
"Dziwne jest przeciwieństwem pospolitego" - Gra Anioła, Carlos Ruiz Zafón
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów