📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
No i jak ta historia zakonczyła się dla Ciebie drogi autorze tego posta ?
Nadal kurczaczek be ?
Nadal kurczaczek be ?
Nie wiedziałem, że w można zjeść prawdziwego kurczaka, zawsze sądziłem, że to pies albo chemia... dajcie namiary na tę knajpę.
No kurwa ale to przecież prawda. Wegańska wersja kurczaka. Tenże był weganinem bo wpierdalał tylko ziarno gdyż był z chowu klatkowego bo nie mógł wypierdolić na poletko po robaczki więc całe życie wpierdalał ziarno.
Analogicznie tak jak dzisiejsi weganie. Większość z nich to chów klatkowy. Siedzą w corpo a potem w domu, zero życia tylko chów klatkowy i na insta wielcy weganie. Normalny człowiek po robocie idzie na kebsona lub inne żarcie. Bo po pierwsze smaczne a po drugie musi opierdolić coś wysoko kalorycznego aby dalej zapierdalać. Do tego piwko na rozluźnienie mięśni po całym dniu i dalej kolejny dzień. A corpo to corpo, siedzą takie kurwy smutne z życia i wpierdalają kiełki bambusa.
Analogicznie tak jak dzisiejsi weganie. Większość z nich to chów klatkowy. Siedzą w corpo a potem w domu, zero życia tylko chów klatkowy i na insta wielcy weganie. Normalny człowiek po robocie idzie na kebsona lub inne żarcie. Bo po pierwsze smaczne a po drugie musi opierdolić coś wysoko kalorycznego aby dalej zapierdalać. Do tego piwko na rozluźnienie mięśni po całym dniu i dalej kolejny dzień. A corpo to corpo, siedzą takie kurwy smutne z życia i wpierdalają kiełki bambusa.
Mnie to by z policji wyjebali jakby mi taka baba przyszła i zaczęła składać zawiadomienie o tym, że zjadła po pijaku kurczaka, bo bym nie wytrzymał ze śmiechu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
A tera zagadka? Co by zrobił wegańska dziewczyna gdybyś jej kupił biżuterie z perłami?
Kolonoskopię
Nosiła by samą biżuterię,perły by wyrzuciła.
mygyry napisał/a:
A tera zagadka? Co by zrobił wegańska dziewczyna gdybyś jej kupił biżuterie z perłami?
To musiałby być Biedroń....
8broda8 napisał/a:
Się pytam gdzie jest ten sfilmowany film ??!!
"do niemiec zaś dotarła kaseta
na której baba wpierdala kotleta"
serio aż tak Ci się w życiu nudzi?
Mogła od razu zgłosić do prokuratury, żeby szybciej mogli olać jej zawiadomienie. Pewnie nie ma żadnego paragrafu pod który można byłoby owe "oszustwo" podciągnąć. Chyba, że to jakiś zachodni kraj.
Mallorca, extasy and motion, oh oh oh
That's Mallorca
Mallorca, give me your devotion, oh oh oh
That's Mallorca
That's Mallorca
Mallorca, give me your devotion, oh oh oh
That's Mallorca
Niezły pomysł na strolowanie tej przygłupiej Spurek.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów