18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Tato, patrz jaki ładny piesek - teraz popularne
Cytat:

Lubelscy policjanci poszukują kobiet, które zniszczyły słupki oświetleniowe przy ul. Głębokiej. Sprawczynie dewastacji zostały zarejestrowane przez kamery monitoringu.
Policjanci z IV komisariatu poszukują kobiet widocznych na nagraniu, które idąc wzdłuż budynku centrum badawczego UMCS przy ul. Głębokiej 39 w kierunku miasteczka akademickiego, zniszczyły słupki oświetleniowe. Do zdarzenia doszło 18 marca br. około godziny 21. Kilka dni później tj. 23 marca br. jedna z tych kobiet ponownie przewróciła słupki, które do czasu naprawy zostały ustawione.

Kobieta XXI wieku to brzmi dumnie.

Na wszelki wypadek wrzucam na serwer Sadistica.

Źródło informacji
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Plast80 2016-04-05, 16:16
Ręce precz od ich macic!!!, podgorączkowane brakiem demokracji dają wymowny wyraz sprzeciwu rządom dyktatury...
Na organy i do piachu, do niczego w życiu innego się nie przydadzą...
Zgłoś
kokos_123 2016-04-05, 16:41 1
No to teraz już wiedzą, że dla każdego słupka trzeba zalać parę litrów betonu i parę prętów w ziemię, żeby sobie takie następnym razem nogi połamały, a nie słupki.
Zgłoś
nerusss 2016-04-05, 19:22
Kto je rozpoznaje i zamazane twarze no kurwa...
Zgłoś
BrianGriffin 2016-04-05, 20:28 1
Niedługo wracam do Lublina. Zrobimy porządek.
Zgłoś
Erni90 2016-04-05, 21:07
Te słupki nawet wiatr przewróci bo są na 1 śrubkę przymocowane, wiem bo jeden poprawiałem ale nie rozjebałem go tylko przewody wystawały i nie chciałem by jakieś dziecko złapało za nie to po pierwsze, po wtóre to są studentki z pobliskich akademików zapewne.
Zgłoś
Harry Pojeb 2016-04-05, 21:40
Ja rozpoznaje to jakieś dwie kurwy
Zgłoś
Madafakerski 2016-04-05, 21:44
Się głupie cipy nie wypłacą, to znaczy rodzice jak policja wpadnie.
Zgłoś
Herhard 2016-04-05, 21:53 4
Dać pizdom po 200 godz prac społecznych koło szkoły/osiedla w kamizelce z napisem za co to.Mądra zrozumie nauczkę,dla głupiej nadziei i tak już nie ma.
Zgłoś
qw34rt 2016-04-05, 22:46 3
Bezstresowe wychowanie kurwa... stary moze nie jestem (25lat), ale pozwole sobie powiedziec, ze za moich czasow dostalbym wpierdol za cos takiego i wszelkie koszta musialbym sam odpracowac, nawet jakby to trwalo 2lata... Tempe szmaty jak ktos rozpozna niech wrzuca ich fb czy cokolwiek, internety pewnie zrobia reszte.
Zgłoś
Maikelele 2016-04-05, 23:09
U niektórych to jednak mózg zanikł.
Zgłoś
s................s 2016-04-06, 0:45 2
jbone napisał/a:

jebał bym z pięści po pyskach i nie patrzałbym że kobieta.obrońcom kobiet chuj w d***

Chuja byś tam zrobił. Co najwyżej zwróciłbyś im grzecznie uwagę, a one potraktowałyby cię jak tego słupka.

Btw, jak spotkam kiedyś kobietę z migającymi kwadratami zamiast twarzy, obiecuję zawiadomić policje. Skontaktuję się też ze swoim psychiatrą.

Cytat:

Bezstresowe wychowanie kurwa...

Pudło kamracie! Teraz takie zachowania są po prostu dżezi i trendi. To co kiedyś było hańbą, teraz jest kultem. Wszechobecna przebojowość i pierdolnięcie! Takich ludzi nam trzeba do pracy, by wciskali dziadkom kit przez telefon i zapraszali frajerów na prezentacje ultra-ekskluzywnej pościeli!
A jak jeszcze umieją robić dobrze... kawę, to posada sekretarki prezesa jakiegoś korpo gwarantowana!
Zróbta se zresztą wycieczkę po gimbazjach.
Cytując pewnego wojskowego miszcza: "jak jest przyzwolenie społeczne by się chujnia działa, to tak właśnie się dzieje".

PS. Wiem że jak zwykle pierdolę bez ładu i skladu. Jak zwykle jestem nietrzeźwy. Trudno inaczej w tym przegniłym świecie.
Zgłoś
Y................H 2016-04-06, 2:24 1
Zajebiste w chuj te słupki - samo mocowanie i elektryka też wypas zrobiona. Jak może przy chodniku być coś co się przewraca od dotknięcia i jeszcze prąd w tym jest. WTF
Zgłoś
Mass1910 2016-04-06, 3:51
miałem nadzieje, że zdejmie nachy i usiądzie na tym słupku
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2016-04-06, 14:42 2
Takie 'kobiety' spokojnie można bić po ryju:)

Nieproporcjonalnie wiele
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Zgłoś
k................3 2016-04-06, 16:18
Nigdy kurwa, nie rozumiałem niszczenia czegokolwiek, bo jak coś ukradniesz to przynajmniej coś z tego masz, a tak zero korzyści, plus odbudowa z budżetu, na który wszyscy się zrzucają. Upierdalać ręce i nogi...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem