Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę, znowu Wielki Inkwizytor Sadistica przemówił. Zrozum w końcu, Astrobiologu, że nie jesteś ani adminem ani moderatorem więc możesz jedynie troszkę poszczekać ale i tak gówno kogokolwiek obchodzą twoje żale.
PS.Zastanawiam się jak najebane we łbie musisz mieć, żeby cały dzień siedzieć na sadolu i krytykować wszystko co nie zostało wrzucone przez ciebie A materiał nie jest mój tak nawiasem mówiąc.
Nie dziwie mu się , wszystko co fajne zostało albo wycięte albo nie nagrane chujowy materiał.
Może to i Uber ale w sercu typowa jebana złotówa.
Ja mysle ze ~phrontch zainteresowal by sie nagrywajacym, on lubi takich chlopcow na hardzie.
Lubi wszystko co sra i ma kutasa.
Klient w krawacie , mniej awantutujacy się jest.
Takie menele powinny miec czipa, zeby zaden przewoźnik juz nigdy ich nie podwiózł.
Sobie chipa w tyłek wsadź. Najpierw menelom, później przeciwnikom jedynie słusznej partii, na końcu wszystkim bo jak to tak wyjątki dla niektórych.
2. Gdyby Ci zależało na tych srebrnikach to byś podjechał 30 m zgarnął sianko i miał wyjebane.
3. Nie robili Ci bardachy z tego co widać na filmiku. Zwyczajnie najebana patola ale to TY sobie SAM wybrałeś taki zawód więc do siebie pretensje za brak ambicji.
4. Nie poradziłeś sobie z najebanym emerytem który pewnie nawet jak jest trzeźwy nie potrafi utrzymać równowagi i zadzwoniłeś na obsrany na psiarnie
Wnioski. Jesteś jebanym szeryfem który jeździ z kamerką i tylko szuka okazji by później dostać atencje na yt czy sadisticu. Prawdopodobnie wynika to z tego, że jesteś niedowartościowany przez swoją nieudolność w życiu.
Od zawsze. Wystarczy nie dodawać karty.
Ps. Halman-bongman, bongman-halman astrobiolog poławiacz krabów. Jeszcze nie połączyliście faktów nikt tyle czasu na sadola nie poświęcał na sadola co ten jeden jegomość, nawet moderacja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów