...dostaje gazem i trafia na dołek. Tak dokładniej to Bolt a nie Uber ale to przecież jeden chuj. Karyna ponoć w ciąży ale też sobie dziabnęła odrobinkę. Akcja od 1:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
pourywane, po wyciszane, pocięte... bardzo obiektywny materiał...
Ja pierdolę, znowu Wielki Inkwizytor Sadistica przemówił. Zrozum w końcu, Astrobiologu, że nie jesteś ani adminem ani moderatorem więc możesz jedynie troszkę poszczekać ale i tak gówno kogokolwiek obchodzą twoje żale.
PS.Zastanawiam się jak najebane we łbie musisz mieć, żeby cały dzień siedzieć na sadolu i krytykować wszystko co nie zostało wrzucone przez ciebie A materiał nie jest mój tak nawiasem mówiąc.
Ja mysle ze ~phrontch zainteresowal by sie nagrywajacym, on lubi takich chlopcow na hardzie.
Halman napisał/a:
pourywane, powyciszane, pocięte... bardzo obiektywny materiał...
Znowu ten zjeb, wyjdziesz ty kiedys z tej piwnicy halman?
Kamizelkarz mógł te 30m podjechać, przecież wiadomo że bluzg był na skodziarza przed nimi.
"Moja fura, moje królestwo" a chce wozić ludzi... (wiadomo, różni się trafiają).
"Moja fura, moje królestwo" a chce wozić ludzi... (wiadomo, różni się trafiają).
Hmn skoro trybunał w kwestii chronienia życia uznał jak uznał to czy Kariny w ciąży pod wpływem będą miała zarzuty narażenie życia i zdrowia dziecka
Jesse.Pinkman,.
cieszę sie ze zebrałeś sie na odwagę i zacząłeś coś wrzucać natomiast twoje rozgoryczeniem spływa po mnie jak woda po kaczce.
cieszę sie ze zebrałeś sie na odwagę i zacząłeś coś wrzucać natomiast twoje rozgoryczeniem spływa po mnie jak woda po kaczce.
RayRobinson napisał/a:
Znowu ten zjeb, wyjdziesz ty kiedys z tej piwnicy halman?
A ja tam Halmana lubie przynajmniej w chuj filmow wrzuca.
mygyry napisał/a:
Hmn skoro trybunał w kwestii chronienia życia uznał jak uznał to czy Kariny w ciąży pod wpływem będą miała zarzuty narażenie życia i zdrowia dziecka
Racja, nawet Korwin ma rację wskazując że ojciec w równym stopniu powinien decydować (brać odpowiedzialność).
"Baby są głupie ale my nie jesteśmy lepsi cedując na nie nasze obowiązki" - Julien Ducarroz.
Matt napisał/a:
A ja tam Halmana lubie przynajmniej w chuj filmow wrzuca.
...i zwykle dobrych!
Jesse.Pinkman napisał/a:
Zastanawiam się jak naj***ne we łbie musisz mieć, żeby cały dzień siedzieć na sadolu i krytykować wszystko co nie zostało wrzucone przez ciebie A materiał nie jest mój tak nawiasem mówiąc.
Jak trzeba miec najebane we lbie, zeby cos takiego na sadola wrzucac.
Nad tym sie zastanow
Takie menele powinny miec czipa, zeby zaden przewoźnik juz nigdy ich nie podwiózł. Przynajmniej do okazania skruchy i lub zmiany postawy, potwierdzonej przez odpowiednie służby. Mam nadzieje ze Karyna nie doniosła mu fajek i kasy na powrót i ze ten menel bedzie zdychał na kacu na dołku i maszerował z buta do domu
Te złotówy z ubera widzę gorsze niż zwykłe. Za co go pendzel wyrzucił z taxi? Bo tamten wypity? To niech wozi towar do żabki jak mu to przeszkadza. Ten pijaczek też nie lepszy. Mam nadzieje że obaj debile dostaną po piździe...
Boltowicz powinien wylecieć z roboty tak jak wyleciał za pewne ze straży miejskiej. Bo na takiego wygląda.
Karyna mogła uratować sytuacje rzucając 10zł na przednie siedzenie, ale to karyna więc się nie udało...
Boltowicz powinien wylecieć z roboty tak jak wyleciał za pewne ze straży miejskiej. Bo na takiego wygląda.
Karyna mogła uratować sytuacje rzucając 10zł na przednie siedzenie, ale to karyna więc się nie udało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów