...dostaje gazem i trafia na dołek. Tak dokładniej to Bolt a nie Uber ale to przecież jeden chuj. Karyna ponoć w ciąży ale też sobie dziabnęła odrobinkę. Akcja od 1:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesse.Pinkman napisał/a:
Ja pierdolę, znowu Wielki Inkwizytor Sadistica przemówił. Zrozum w końcu, Astrobiologu, że nie jesteś ani adminem ani moderatorem więc możesz jedynie troszkę poszczekać ale i tak gówno kogokolwiek obchodzą twoje żale.
PS.Zastanawiam się jak najebane we łbie musisz mieć, żeby cały dzień siedzieć na sadolu i krytykować wszystko co nie zostało wrzucone przez ciebie A materiał nie jest mój tak nawiasem mówiąc.
Pierdolisz. Materiał tak pocięty jak tylko się da. Cała droga, gdzie "było cicho" mogła być utkana docinkami o piciu etc. To samo z pierwszym "psikiem gazem" poza kamerą. Pierdolenie. Jakby Hitler wrzucił taki materiał o sobie to mielibyśmy go za ofiarę i bohatera.
Za mało informacji i tyle.
zdun napisał/a:
za 7 zeta.....
Też bym za chuja nie zapłacił ani złotówki, jakby nagle z dupy kierowca mi w pół trasy powiedział, że tu mnie wysadza.
Słaby materiał, widać że twórca ewidentnie ma parcie na szklo. Jestem niemal pewien ze w wyciszonych i wyciętych fragmentach nagrało się jak kierowca prowokuję pasażera. Tfu na ciebie.
A w dodatku jesteś jebany konfident o społecznika. Jeszcze większe tfu na ciebie
A w dodatku jesteś jebany konfident o społecznika. Jeszcze większe tfu na ciebie
gaz ma chyba chujowy
PAjac obciął pol materiału i chce się zalic tu tym materialem. pal gumę lamusie do przyjaciółki napisz a nie tutaj to wrzucasz, ktoś mu powinien konto skasować za takie gown0
PAja,c obciął pol materiału i chce się zalic tu tym materialem. pal gumę lamusie do przyjaciółki napisz a nie tutaj to wrzucasz, ktoś mu powinien konto skasować za takie gown0
Pizdą i lamus, ciąg pale i wypierdalaj
Piz!dą i lamus, ciąg p!ale i wypie!rdalaj
PAja,c obciął pol materiału i chce się zalic tu tym materialem. pal gumę lamusie do przyjaciółki napisz a nie tutaj to wrzucasz, ktoś mu powinien konto skasować za takie gown0
Piz!dą i lamus, ciąg p!ale i wypie!rdalaj
Obaj siebie warci. Nie ma większej radości dla głupiego, niż znaleźć głupszego od siebie.
Ten w Uberze też jakiś pojebany. Najlepiej całą trójkę powiesić i po sprawie
pijany ewidentnie mówił o aucie przed kamerą, kierowca zapiździelec jakich mało.
jakaś jebana społeczna pizda z tego co prowadzi samochód to prawie wyglądało jakby pizdzie brakowało wrażeń chuj ze najebany jak nie do niego mówił nie raz napierdolony wracałem taksówka nigdy mi się nie zdarzyła tak wrażliwa pizda za kierownica
Debil bo debil ale wycena niezła za starego grata 3000 kalfe za szkło ja pamiętam w moim złomie się zbił szklany reflektor przy zamykaniu maski w lecie to 30zł szkło mnie kosztowało XD
10zł na powrót pewnie Uberem XD
10zł na powrót pewnie Uberem XD
Ale pizdzielec z tego kierowcy. Starszy chłop , wypity troche a ta puzda na upartego i z gazem oczyeiscie policja. Umrzyj łysiejąca cioto. Usrało by ci sie jakbyś podjechał 30 metrów. Nie dowiozłeś do celu nie dostałeś 7 cebul . Chuj ci w dupsko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów