18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Do tego śmiertelnego wypadku doszło 17.10.2020 na wschodniej nitce I-20 w rejonie Dallas, pijany kierowca w czarnym SUV-ie jadącym "pod prąd" lewym pasem, uderzył w samochód prowadzony przez 23-letnią młodą matkę, która następnie wjechała w ciężarówkę OutWest, ponosząc śmierć na miejscu. SUV zapalił się, a jego kierowca trafił na OIOM. Pijany kierowca został zwolniony za kaucją za kolejny zarzut za jazdę pod wpływem alkoholu(sic!).

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
abuk 2020-10-25, 2:34 7
fejk.. nie widzę pijanej matki, ani młodego kierowcy.
Zgłoś
Asuritta 2020-10-25, 2:39
ale jak ? jedzie lewym normalnie a ktoś pod prąd czyli ta matka ? przeciez to jest jeden kierunek cztery pasy ... i debilka pod prąd ?
Zgłoś
McQurwa 2020-10-25, 2:45
A dlaczego ona jechała pod prąd?
Zgłoś
zdun 2020-10-25, 7:07 2
jechał prawym pasem, wręcz poboczem można by rzec nie wiem dlaczego się go czepiają.
Zgłoś
Pawehan 2020-10-25, 8:46 2
Fejk jak nic. Ja nie poczułem żadnego alkoholu w tym filmie.
Zgłoś
b................3 2020-10-25, 9:08 1
Są gdzieś zdjęcia z tego wypadku?
Zgłoś
Mazi118d 2020-10-25, 9:50 2
zdun napisał/a:

jechał prawym pasem, wręcz poboczem można by rzec nie wiem dlaczego się go czepiają.

Wyczułem ironię wiec leci piwo ale coś w tym jest że za mało kierowcy widzą i w każdej sytuacji jak jakiś debil jedzie pod prąd albo pieszy biegnie przez autostradę to kończy się rozpierduchą. Ostatnio baba wybiegła mi na 3 pasmowej drodze z barierami po bokach i nie wiem czy chciała popełnić samobójstwo czy nie ale z zasady nie ufam nikomu zwłaszcza na drodze i dzięki temu jej nie jebnąłem
Zgłoś
picolo 2020-10-25, 10:39
Do końca życia lewym pasem...
Zgłoś
Pralpunkt 2020-10-25, 10:57 6
Kutas szkoda że nie wpadł pod ciężarówkę

Ci od fejkow to sami debile
Zgłoś
Profx5015 2020-10-25, 12:11
Za bycie takim śmieciem powinien dożywocie dostać
Zgłoś
RYHOO 2020-10-25, 12:28
Pewnie miał światła wyłączone i nie zauważyli go kierowcy
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-10-25, 12:36
Profx5015 napisał/a:

Też nie przepadam za kierowcami tirów.
Zgłoś
M.D. 2020-10-25, 14:42
Profx5015 napisał/a:

Nic nie dostanie. To polityk.
Zgłoś
PixLord 2020-10-26, 3:26
Można sobie być dobrym , kulturalnym kierowcą, przestrzegającym przepisów, a i tak każdy może zginąć z powodu debila lub jakiegoś losowo lecącego chujstwa z wypadku obok.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem