Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry był i z refleksem. Nie powiem
jaki refleks? tamten koleś brał zamach tak długo, że nie było problemu, żeby się na to przygotować
jaki refleks? tamten koleś brał zamach tak długo, że nie było problemu, żeby się na to przygotować
ominął cię sarkazm... przykro nam
I tak drogie dzieci jak i pozostali w prosty sposób można kogoś zabić iść do puchy i spierdolić sobie żyćko.
O spierdoleniu życia nie ma mowy. Interesowałem się tego typu sytuacjami, bo może ona się zdarzyć każdemu (czyt. jakiś cwaniaczek-piajczek Cię zaczepi). Jakby już faktycznie ten koleś zszedł, co czasem przy jebnięciu głową o asfalt się zdarza to przecież zaczął pierwszy. Nie wiem jak u nich, ale u nas za podobne sprawy sędzia uniewinniał lub były wyroki w stylu rok zawiasów. Nawet jak się biło dwóch typów przy czym nie wiadomo, który to agresor i jeden niefortunnie upadł to były wyroki w granicach dwóch lat. Raz gość dostał 3,5 ale to wyjebał pijanemu dziadkowi 60kg z partyzanta, samemu ważąc 120kg.
O spierdoleniu życia nie ma mowy. Interesowałem się tego typu sytuacjami, bo może ona się zdarzyć każdemu (czyt. jakiś cwaniaczek-piajczek Cię zaczepi). Jakby już faktycznie ten koleś zszedł, co czasem przy jebnięciu głową o asfalt się zdarza to przecież zaczął pierwszy. Nie wiem jak u nich, ale u nas za podobne sprawy sędzia uniewinniał lub były wyroki w stylu rok zawiasów. Nawet jak się biło dwóch typów przy czym nie wiadomo, który to agresor i jeden niefortunnie upadł to były wyroki w granicach dwóch lat. Raz gość dostał 3,5 ale to wyjebał pijanemu dziadkowi 60kg z partyzanta, samemu ważąc 120kg.
co nie zmienia faktu ze jesteś karany, wiele miejsc pracy sprawdza to i możesz mieć po pracy, a wiadomo ze za tym idzie ekonomia i życie sie pierdoli
co nie zmienia faktu ze jesteś karany, wiele miejsc pracy sprawdza to i możesz mieć po pracy, a wiadomo ze za tym idzie ekonomia i życie sie pierdoli
Weź nie pierdol.
Faktycznie te 2 lata pudła w przypadku, gdy jest trup i sędzia nie wie który zaczął zejdzie w pierdlu jak z bicza strzelił. Podobno czasami można studia zrobić.. Są różne spotkania i można pograć w chińczyka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów