📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cweldo24 napisał/a:
gaz nie byłby skutczniejszy?
Też o tym pomyślałem. Chodzić codziennie ze siekierką, bo 1-2 razy w życiu zdarzy się sytuacja z agresywnym psem/Sebixem na dzielni? to bez sensu, ja to ryzykant jednak jestem, jak dobiłem prawie do 50-tki to sam nie wiem, bo nawet gazu przy sobie nie noszę.
Tereska chodź zrobimy to na pieska pierdole ją i ciebie nuech was zajebią ukraińcy
Pewnego razu mój boxer był tak narwany czysta iskra więc wyszliśmy na spacer po czym mi się zerwał ze smyczy i znalazłem go 150m dalej w krzakach jak dusił jakiegoś mieszańca pieska małego. Psa nie udało się uratować, a mój boxer mimo, że dostał mocarną gałęzią w plecy i próbowałem go z całej siły oderwać to jebany miał szczękościsk ( podobno normalne u tych ras) i nie szło skurwola z całej siły odgonić - myślę, że jedyną opcją to właśnie w kark czymś ostrym ( taka natura i instynkt mordercy, który w nich jest uśpiony do tej jebanej iskry energii co im w łeb strzeli z Nienacka po zapachu) pamiętam z tym boxerem jeszcze jedna akce, jak w karczycho wjechał bernardynowi większemu skurwielowi, to tak samo w ruch szły miotły i kije, jedynie bernardyn ode mnie jak dostał w plery to puscił mojego boxera i ugryzł mnie w udo i to tak na 2cm kłami 4 piękne ślady mam do dzis ,,
Zawsze mnie zastanawia dlaczego w takich sytuacjach ludzie nie próbują od tyłu złapac psa i wydrapac mu oczy. Przeciez od razu by jebany odpuscił z bólu. Uduszenie też by zadziałalo. Mocno zacisnac dzwignie i piesek odpływa po paru sekundach.
parasolka nie obroni przed psem, ona tylko pomaga w lataniu z 10 piętra, trzeba obejrzeć Mary Poppins
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów