Nawiązując do ostatnich "sukcesów" naszej reprezentacji, przedstawiam nową piłkarską mapę Europy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Należy wziąć szamana z Haiti i ożywić Górskiego.
a kto tych patałachów wybiera? To jest trener i selekcjoner chyba? Czy ktoś tu jeszcze nie kuma?
pilakarze z nizszych lig chcacy sie wybic, dobrej klasy trener motywator i taktyk, troche czasu na zgranie, zero pieniedzy za gre w reprezentacji i do tego wszystkie gwiazdory przed telewizory i mamy narodowa ktora wygrywa
słyszałem plotkę chodzącą wśród białostockich zawodników, że Pan Nawałka miał ksywę odpal coś z gaży to zagrasz. Czy to prawda nie wiem, ale w każdej plotce jest trochę prawdy a jego kariera w Jadze była krótka.
mi się podoba.
Na chuj wydajemy kasę w tych debili
to już chłopaki w driftingu mają lepsze osiągnięcia
Na chuj wydajemy kasę w tych debili
to już chłopaki w driftingu mają lepsze osiągnięcia
Po chuj pompować w coś tyle kasy, skoro nie widać żadnych efektów??
mapa niedługo nieaktualna bo brak na niej Gibraltaru....
swoją drogą nowa grupa śmierci do ME dla naszych kopaczy:
POLSKA
SAN MARINO
GIBRALTAR
LIECHTENSTEIN
LUKSEMBURG
swoją drogą nowa grupa śmierci do ME dla naszych kopaczy:
POLSKA
SAN MARINO
GIBRALTAR
LIECHTENSTEIN
LUKSEMBURG
Zabrakło Wysp Owczych - ostatnio jak graliśmy z nimi mecz o wszystko to prawie udało nam się zremisować, więc to bardzo silny przeciwnik na europejskiej arenie!
@ojciec_wioski o san marino bym sie martwil bo sie chlopaki rozstrzelali
Nie wiem czemu, ale mimo humorystycznego przekazu tego obrazka to ściska mi się serce na widok wyciętej z mapy Europy Polski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów