📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gościowi się dyscypliny sportu pojebały. Reakcja pozostałych graczy, publiczności oraz sędziego wzorowa
Ale wy jesteście debile no ja nie mogę Nigdzie nie napisałem że uważam się za najlepszego. Wbijałem więcej goli niż ponad połowa kolesi i to były fakty. Jestem pierdoła i frajer? Według plebsu waszego pokroju - tak jestem. Ale dla mnie to komplement Wielu młodych cwaniaczków tak szafuje tymi określeniami żeby po latach płaszczyć się przed "frajerem" o pracę za ochłapy
Jak słychać, ten pokaz aktorstwa rozbawił hieny ;p
@Mesjach - Oj misiaczku.. kompleksy wyczuwam. Tu jest sadistic - lepiej nie pokazuj swoich słabych stron. Ofermo....
Kompleksy u mnie? Potrafisz to uzasadnić... cweliku? Czy tylko tak pierdolisz dla zasady?
Mesjach napisał/a:
Ja zawsze byłem wybierany na końcu mimo umiejętności nieznacznie lepszych niż przeciętne wtedy. Cóż, większość ludzi to swołocz oceniająca kryteriami "lubię/nie lubię"...
Ty się chwalisz czy się żalisz?
Barcelona już o niego pyta.
Mesjach napisał/a:
Ale wy jesteście debile no ja nie mogę Nigdzie nie napisałem że uważam się za najlepszego. Wbijałem więcej goli niż ponad połowa kolesi i to były fakty. Jestem pierdoła i frajer? Według plebsu waszego pokroju - tak jestem. Ale dla mnie to komplement Wielu młodych cwaniaczków tak szafuje tymi określeniami żeby po latach płaszczyć się przed "frajerem" o pracę za ochłapy
Kiedyś grałem w piłkę w klubie, chodziłem na każdy trening, zależało mi bo po prostu lubiłem to co robię. Na treningach w czasie gierek zawsze coś ustrzeliłem. Był też w drużynie Michaś. Michaś też się starał, no ale nie ukrywając był po prostu słaby. Owszem, czasem coś strzelił, ale nawet ślepej kurze trafi się ziarno, jak to mówią. Przyszły w końcu mecze, w ataku oczywiście Michaś. W następnym meczu znów, i w kolejnym... Zabiło to we mnie motywację, rzuciłem to na jakiś czas w cholerę, stwierdziłem że nie ma się co z koniem kopać. Odszedłem po sezonie do sąsiedniego klubu. Po jakimś czasie dowiedziałem się, że tata Michasia prowadzi własną działalność i nieoficjalnie wspiera klub od czasu do czasu jakimiś drobnymi kwotami. Znowu w innym klubie trener (gość jeszcze dobrze przed 30) przestał mnie wystawiać chociaż miałem na koncie najwięcej bramek w drużynie bo, jak się okazało później, zwracałem się do niego po imieniu (sam jestem od niego młodszy o 4 lata), a nie per panie trenerze i strasznie mu to nie pasowało. I teraz czekam na komentarze, że też jestem słaby i frajer, a wy ignoranci może kiedyś pojmiecie, że nie zawsze czarne jest czarne, a białe białe
@Mesjach - mogę. I nawet to zrobię. Co prawda nie przytoczę żadnych dowodów naukowych - a jedynie własne spostrzeżenia. Widzisz - "wybieranie do drużyny" w powyżej przytoczonym kontekście oznacza zazwyczaj okres, gdy bardziej martwisz się o to, że mama nie puści na dwór bo późno, niż o to za co kupić żarcie. Innymi słowy - dzieciństwo/młodość. Nie oczekuj od dzieciaków, że będą kierowały się zmysłem taktycznym, wybierając kogoś, komu wydaje się, że jest dobry. Nie wnikam w to, czy byleś. Zwyczajnie Cię widocznie nie lubili. A argument, o tym, że ktoś będzie się "płaszczył o pracę za ochłapy" przed kimś kogo taktował jak frajera, którego nie lubił w dzieciństwie (dobrze zrozumiałem z kontekstu? Chyba tak. A i słownictwo Twoje), bo frajerowi uda się zwojować świat a innym nie - dopełnia obrazu całości Twojego podejścia do życia w tej kwestii. I pokazuje próbę podleczenia kompleksów. Kontent Waszmości? Bo więcej wyjaśnień nie będzie.
Teeej! Zostawcie Mesjacha w spokoju. Przecież chłop ma ponad przeciętne umiejętności. Jak go jeszcze po 10 latach boli dupa, że go koledzy w gimbazie nie lubili to tutaj mu przykrość robicie jeszcze większą Jeszcze mama będzie musiała mu opłacać leczenie i dupę maścią smarować bo chłop sobie krzywdę zrobi jak przeczyta te wasze niewybredne komentarze ...
jebac pilke nozna
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Dziękuję avic za wyjaśnienia. Nie zgadzam się z nimi aczkolwiek propsy za kulturalną odpowiedź
kuna89 - huehuehue, trudno określić czy to specyficzne poczucie humoru czy upadłeś aż tak nisko...
kuna89 - huehuehue, trudno określić czy to specyficzne poczucie humoru czy upadłeś aż tak nisko...
Mesjach napisał/a:
Ja zawsze byłem wybierany na końcu mimo umiejętności nieznacznie lepszych niż przeciętne wtedy. Cóż, większość ludzi to swołocz oceniająca kryteriami "lubię/nie lubię"...
Chwalisz się czy żalisz, że cie nie lubili w młodości kutasiarzu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów