Gościowi się dyscypliny sportu pojebały. Reakcja pozostałych graczy, publiczności oraz sędziego wzorowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Widać, że gościu sobie jaja robi
Mesjach napisał/a:
Ja zawsze byłem wybierany na końcu mimo umiejętności nieznacznie lepszych niż przeciętne wtedy. Cóż, większość ludzi to swołocz oceniająca kryteriami "lubię/nie lubię"...
Mama Ci tak tłumaczyła? Ale skoro już jesteś dorosły, to mogłaby powiedzieć Ci w końcu prawdę:pierdoła jesteś
@Mesjach
widocznie jak jesteś frajerem to i umiejętności nie pomogą
widocznie jak jesteś frajerem to i umiejętności nie pomogą
Prawidłowa reakcja kibiców. Wyśmiali go po czym wstał i zrobiło mu się głupio. Tak powinno być.
Co to kurwa same indyki na widowni?
@koras1897 Koras menelu
U mnie też byli tacy, którzy się tak tłumaczyli... Powiem ci coś szczerze: nie byłeś lepszy, niż inni .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów