Szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Ale jedzie. Poldon wbrew ogólnej opinii i pomimo gnijącej blachy był autem trwałym i tanim. Weź teraz zrób coś takiego z jakimś współczesnym hatchbackiem.
Bo kiedyś nie było najebane tyle elektryki i można było samemu naprawić niektóre rzeczy.
Moim zdaniem wspaniałe auto Śmigałem takim u Wujka na wsi, wszędzie wjedzie nie szkoda go i całkiem nieźle targa, łatwo naprawić bo wpizdu części jest no i oczywiście lans ;p Auto wielozadaniowe bo i zawiezie się warzywa na skup i w niedziele obskoczy to tu to tam. Jedna z najbardziej udanych konstrukcji Kiedyś robili auta które wytrzymają każdy trud a nie tak jak dzisiaj ,że tylko coś nie funga to trzeba nie wiadomo ile kasy wydać by znowu było sprawne
Nowy aerodynamiczny kształt nadwozia redukujący spalanie benzyny. Nowy pomysł na rosnące ceny paliw.
jaka kurwa rosja? po polsku gadają i ma polskie blachy gamoniu! lol
Właściwie co to za blachy ? W Cieszynie są SCI a on ma tylko SC o ile dobrze widzę...
Poldek Driver !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów