Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytanie do miłośników pimp, po jakiego chuja montują zawsze tyle telewizorów i innych bezsensownych pierdół w autach zamiast zrobić dobry tuning silnika?
A skąd akurat miłośnicy mają to wiedzieć?
pytanie do miłośników pimp, po jakiego chuja montują zawsze tyle telewizorów i innych bezsensownych pierdół w autach zamiast zrobić dobry tuning silnika? (widziałem tylko kilka odcinków więc może po prostu miałem pech i trafiłem na odcinki gdzie przygotowują auta na jakieś dożynki)
po takiego aby w samochodzie przeciętnego kierowcy, który nie posiada licencji kierowcy rajdowego, było wygodnie.Oni robią samochody do bujania się po mieście. Po grzyba Ci tuning silnika jeśli możesz się oficjalnie rozpędzić do 140 km/h? maluchem to faktycznie frajda
pytanie do miłośników pimp, po jakiego chuja montują zawsze tyle telewizorów i innych bezsensownych pierdół w autach zamiast zrobić dobry tuning silnika? (widziałem tylko kilka odcinków więc może po prostu miałem pech i trafiłem na odcinki gdzie przygotowują auta na jakieś dożynki)
nie jestem miłośnikiem tego programu ale drogą dedukcji można łatwo dojść do sedna.. otóż odpowiadam. gdyby przerobili silnik 100 konny na 200 to większość polaków którzy zgłosili się do tego programu poszłoby z torbami. dziękuję za uwagę.
chodziło mi o jułesej, oraz rozumiem wygoda, ale montowanie monitorów w zagłówkach, tapicerce, jeszcze rozumiem, ale w bagażniku?! i wszędzie gdzie tylko się da? do tego milion światełek dookoła i innych niepotrzebnych pierdół np konsole do gry etc
Wydaje Mi się że po to,żebyś podjechał pod stojących pod marketem kumpli,otworzył bagażnik i jarał się razem z nimi tymi wszystkimi bajerami...Nic innego do głowy Mi nie przychodzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów