Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odszedł na wyjebce i z uśmiechem. Widać, że nie takie rzeczy tam się dzieją, pewnie nie raz na pociągach kradł przewody pod napięciem.
Ja to bym powiedział że ten beton to nawet do klasy chudziaka się nie klasyfikuje. Mąka ryżowa lepiej trzyma. Usunięcie mojego pierwszego komentarza odbieram jako kolejny atak, tak jak w przypadku poprzedniego mojego konta. Wprowadzacie monopol i wsadźcie sobie sami łapę w dupę po sam łokieć pozdrawiam FLODZIĘ.
Pierwszy raz widziałem jak pisakowy murzyn zrobił cos pozytywnego .
Mama go nauczyła, że jedzenia się nie wyrzuca.
Ja to bym powiedział że ten beton to nawet do klasy chudziaka się nie klasyfikuje. Mąka ryżowa lepiej trzyma. Usunięcie mojego pierwszego komentarza odbieram jako kolejny atak, tak jak w przypadku poprzedniego mojego konta. Wprowadzacie monopol i wsadźcie sobie sami łapę w dupę po sam łokieć pozdrawiam FLODZIĘ.
Jak pierdolisz głupoty to Cię kasują. Wojna dalej sci-fi jak to określiłeś jak film "dzień niepodległości"? XD jeszcze z dwa razy zaplaczesz i znów Ci knebel wpierdolą na miecha
Ale ogarniasz, że to jest wylewka chodnikowa, a nie balkon? Da centymetry betonu na kamieniach, które wiszą w powietrzu, bo grunt wypłukała woda?
Mama go nauczyła, że jedzenia się nie wyrzuca.
Zabrał go na smalec przetopić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów