Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tym się różni banderowiec od kacapa, że kacapów bronisz i ciągle wrzucasz jak leją Ukrów. Tak więc wchodził twój dziadek na koniach po plecach Polaków, tyle że w Katyniu, gdzie twoi bracia mordowali naszych rodaków
dawaj banderowcu mój jeden komentarz, jeden filmik, jedno zdanie w któyrm bronię twych starszych braci kacapów, skoro nie podasz jesteś zwykłą kłamliwą banderowską spierdoliną.
Tym się różni banderowiec od kacapa, że kacapów bronisz i ciągle wrzucasz jak leją Ukrów. Tak więc wchodził twój dziadek na koniach po plecach Polaków, tyle że w Katyniu, gdzie twoi bracia mordowali naszych rodaków
a koło Polaka nawet ukraincu nie stałeś, co pokazują twe komentarze, zawsze pojawiasz się by Polaków wyzywać i bronić upadlińców, zawsze, gdy wjezdza jakiś film o tych dzikusach z upadliny zjawiasz się ty by szczekać w ich obronie, także nie wysilaj się na zgrywanie Polaka bo to na nas nie działą upaincu onucowy.
konia od barana tylko głąb nie odróżni, natomiast odróżnić ruska od ukrainca jest niezwykle ciężko, ta sama "kultura", te same pyski, ten sam smród i to samo stepowe dzikie zachowanie.
Nie musiałeś się tak dokładnie opisywać.
Nie musiałeś się tak dokładnie opisywać.
przecież onuco to o tobie i twym waflu dareczku.
Czym różni się banderowiec od kacapa? absolutnie niczym....Co ich łączy najbardziej? Nienawiść do wszystkiego co Polskie, co takie onuce jak kriski właśnie prezentują.
Najgorsza nienawiść jest wtedy gdy jebany cebulak z jakiejś zabietj dechami wiochy, nienawidzi swojego języka i kaleczy go pisząc przymiotnik "polskie" wielką literą. Miej pierdolony cwelu szacunek do języka polskiego!
Najgorsza nienawiść jest wtedy gdy jebany cebulak z jakiejś zabietj dechami wiochy, nienawidzi swojego języka i kaleczy go pisząc przymiotnik "polskie" wielką literą. Miej pierdolony cwelu szacunek do języka polskiego!
Oho pan "miodek" w obronie kacapów/banderowców się znalazł, a i cweli to szukaj wśród swoich.
Czym różni się banderowiec od kacapa? absolutnie niczym....Co ich łączy najbardziej? Nienawiść do wszystkiego co Polskie, co takie onuce jak kriski właśnie prezentują.
czym rozni sie kacap banderowiec i katozjeb z Polski?
czym rozni sie kacap banderowiec i katozjeb z Polski?
wypluj banderowską spermę z pyska bo bulgoczesz
Ten dureń to zwykły kacap, przez dużą literę pisze przymiotnik, żeby pokazać jaki to z niego zajebisty "patryjota"
Ten dureń to zwykły kacap, przez dużą literę pisze przymiotnik, żeby pokazać jaki to z niego zajebisty "patryjota"
Darek przestań pierdolić te głupoty, a przede wszystkim wypluj te ukraińską spermę z ust. Nie interesuje mnie to że jesteś niedobitkiem z akcji Wisła, i że jesteś przygłupem co na początku wojny krzyczał chałwa Ukrainie i ci tak do tej pory zostało, i dalej myślisz że jesteś mądry i stoisz tam gdzie powinieneś stać bo ci tak w tvnie i TVP powiedzieli? To wyparcie powinno już cię opuścić, nawet TVN nie jest już taki ostry w wypowiedziach. Więc zacznij już wypluwać te spermę i ocal resztkę godności o ile jest o co jeszcze walczyć. Jeśli nie to trochę mi cię żal, wkoncu ciężko będzie ci cały czas chodzić z tą sperma w ustach, będą cię policzki boleć.
oczywiście widlarzu z upadliny, prawdziwy partyjota powinien obrażac Polaków, ssać banderowskie jaja i spijać ich spermę tak jak ty. Walisz onucami kacapie mniejszy, czytaj upadlińcu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów