📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
A o banderze ni słowa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym różni się banderowiec od kacapa? absolutnie niczym....Co ich łączy najbardziej? Nienawiść do wszystkiego co Polskie, co takie onuce jak kriski właśnie prezentują.
POLTERGAIST napisał/a:
Czym różni się banderowiec od kacapa? absolutnie niczym....Co ich łączy najbardziej? Nienawiść do wszystkiego co Polskie, co takie onuce jak kriski właśnie prezentują.
Nie znam wystarczająco obelżywych słów żeby móc Cię zripostować.
A jak zwracasz się do mnie, lub piszesz o mnie, to pisz: Pan Kriski, bo z byle motłochem się nie bratam.
Kriski napisał/a:
Nie znam wystarczająco obelżywych słów żeby móc Cię zripostować.
A jak zwracasz się do mnie, lub piszesz o mnie, to pisz: Pan Kriski, bo z byle motłochem się nie bratam.
po takich "panach" jak ty onuco mój dziad na konia wchodził.
O kruwa skunks😂😂😂
POLTERGAIST napisał/a:
po takich "panach" jak ty onuco mój dziad na konia wchodził.
Tak to sobie tłumaczycie jak barana od konia nie odróżnia jeden z drugim.
sberek38 napisał/a:
Na ostatnim filmiku był banderowiec, wiec tytuł to oszustwo
Na trzecim od końca sadistic.pl/t/562933
Kriski napisał/a:
Tak to sobie tłumaczycie jak barana od konia nie odróżnia jeden z drugim.
konia od barana tylko głąb nie odróżni, natomiast odróżnić ruska od ukrainca jest niezwykle ciężko, ta sama "kultura", te same pyski, ten sam smród i to samo stepowe dzikie zachowanie.
POLTERGAIST napisał/a:
Nienawiść do wszystkiego co Polskie
No.
A najgorsze są te matoły piszące przymiotnik „polskie” od wielkiej litery.
;>>>
POLTERGAIST napisał/a:
Tym się różni banderowiec od kacapa, że kacapów bronisz i ciągle wrzucasz jak leją Ukrów. Tak więc wchodził twój dziadek na koniach po plecach Polaków, tyle że w Katyniu, gdzie twoi bracia mordowali naszych rodaków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów