📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13
🔥
Wrocławska Policja sprząta śmieci z ulicy.
- teraz popularne
🔥
Ojciec roku
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Extermis napisał/a:
Widzę, że animator dość nieźle inspirował się tą animacją:
Najlepszy w tej animacji zawsze był moment w którym mu rośnie nos w momencie jak mówi, że nie może dłużej czekać

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
"Boję się tato" i " chcę się tylko przytulić" wymiata. Przypomina mi też innego miłego chłopca.

Pinokio był wykorzystywany seksualnie przez Gepetto, więc się zemścił
Extermis napisał/a:
Ale Meatcanyon stworzył obie te animacje, więc to bardziej remake. On ogólnie robi dużo poj🤬ych rzeczy.
Extermis napisał/a:
Inspirował, bo to jego dzieło
Extermis napisał/a:
Nie sie inspirował tylko to jest jego kolejna animacja z tymi samymi postaciami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie