📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
M@peT napisał/a:
Ile razy ja tak polowałem na piorun.
Upolujesz piorun - fajny filmik ale jak to piorun upoluje Ciebie to (jak to mówi elektryk wysokich napięć) ,,popiół po tobie zostaje":
Już wiadomo co się „staneło"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Nie wiem jak wam drodzy sadole jednak mnie w tym filmie brakuje tylko polskiego " o kurwa ale jebnął "
u mnie też ładnie pierdolnęło ale nie umiem nagrywać oczami
aż kuźwa gęsiej skórki dostałem. I tak fajne
ZAJEBISTY !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów