📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dawno się tak nie uśmiałem
głupie to i na poziomie 5 klasy podstawówki , takich ułomnych osobników jest pełno wśród białych . Wątpliwej jakości kompilacja nie oddaje prawdziwego problemu związanego z niższym ilorazem inteligencji czarnych, a który polega na wysokiej stopie przestępczości , niskiej stopie zatrudnienia, roszczeniowej postawie wobec białych.
Eknen napisał/a:
głupie to i na poziomie 5 klasy podstawówki , takich ułomnych osobników jest pełno wśród białych . Wątpliwej jakości kompilacja nie oddaje prawdziwego problemu związanego z niższym ilorazem inteligencji czarnych, a który polega na wysokiej stopie przestępczości , niskiej stopie zatrudnienia, roszczeniowej postawie wobec białych.
I o to chodzi, żeby było głupie. Takie do pośmiania się bez głębszego zastanowienia, jak Benny Hill. Nikt tu nie będzie się doszukiwał problemów współczesnego świata.
35i napisał/a:
Dzięki za zrobienie mi dnia.
juz kilkanascie razy ktos tutaj definiowal pojecie ,,made my day| i spolszczona nazwa tego sformulowania jest wyjeta z czarnego dupska
mlody52 napisał/a:
juz kilkanascie razy ktos tutaj definiowal pojecie ,,made my day| i spolszczona nazwa tego sformulowania jest wyjeta z czarnego dupska
Twierdzę, że jest odwrotnie. Spolszczenie jest w porządku, a Twój wpis jest z czarnego dupska. Inni nie mają z tym problemu, ale pewnie wszyscy dookoła są idiotami, a Ty jesteś geniuszem, który musi się męczyć z plebsem . Współczuję, ale Twoim starym.
Nikt nie napisał, że piosenka to przerobiony temat z Kaczych Opowieści?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów