Pan Piotr mądrze prawi na temat kosztów utrzymania więźniów w Polsce i przywilejów jakie im przysługują.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Pan Piotr mądrze prawi na temat kosztów utrzymania więźniów w Polsce i przywilejów jakie im przysługują.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no co za pedal ..zebys ty kurwa zdechl ..zeby ci stara makaronem zarosla ...i zebys tam trafil na 15 lat
Co ten pacan pierdoli? Co on chcialby sredniowiecze w kraju? Za alimenty mialby zapierdalac niewolniczo jak w gulagu?! Za to ze komus spuscisz wpierdol kare smierci? "Nazywam sie Piotr Najzer w dupie bylem i gowno widzialem" Głąb!
@Portnoy oj nie puacz.
Ja bym zrobił na że mordercy(=/= zabójcy) oraz inni z podobna "waga" przestępstwa, pracowali w najcieższych warunkach i w momencie gdy już trzymanie ich w więzieniu się nie opłacało utrzymywać byli by zabijani(do tego czasu mogli by strać się udowodnić swoją niewinność). Reszta miała by lżejsze warunki i zapierdalali do końca kary. Poziom luksusu na wzór rosyjski oraz strażnicy.
Ja bym zrobił na że mordercy(=/= zabójcy) oraz inni z podobna "waga" przestępstwa, pracowali w najcieższych warunkach i w momencie gdy już trzymanie ich w więzieniu się nie opłacało utrzymywać byli by zabijani(do tego czasu mogli by strać się udowodnić swoją niewinność). Reszta miała by lżejsze warunki i zapierdalali do końca kary. Poziom luksusu na wzór rosyjski oraz strażnicy.
Sprawa z więźniami wygląda tak: niech nie siedzą na dupie, tylko zapierdalają w fabrykach/zakładach zarabiając na siebie. Kropka.
We Wrocławiu jest remotntowana jedna z głównych uli - proszę 100 najlepszych więźniów niech posuną prace do przodu, pod nadzorem 100 strażników miejskich zwolnionych z tortury karania produktywnych obywateli.
Typ jest kretynem i nie ma pojęcia o czym mówi.
Niech będzie jak w Chile. Albo zarobią na siebie, albo będą chodzić głodni. Proste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów