Pirat w Lexusie szaleje po polskich drogach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powiedziała, że rodziców nie ma w domu.
A na serio takie jednostki powinny być eliminowane ze społeczeństwa, nim same kogoś wyeliminują.
A na serio takie jednostki powinny być eliminowane ze społeczeństwa, nim same kogoś wyeliminują.
Ciekawe, czy policja już się tym zajęła. Oczywiście sprawa jest banalna, bo widać numery rejestracyjne, ale pewnie właściciel powie, że nie wie kto kierował i kolejna sprawa do umorzenia przez prokuraturę.
tranzystor napisał/a:
Ciekawe, czy policja już się tym zajęła. Oczywiście sprawa jest banalna, bo widać numery rejestracyjne, ale pewnie właściciel powie, że nie wie kto kierował i kolejna sprawa do umorzenia przez prokuraturę.
Zaskoczę Cię powołując się na materiał znanej stacji:
tvnwarszawa.tvn24.pl napisał/a:
Skontaktowaliśmy się w tej sprawie z zespołem prasowym Komendy Stołecznej Policji, ale usłyszeliśmy, że nie mają zgłoszenia w tej sprawie.
Tu więcej dyskusji o jego wyczynach: WD9279E
Widać, że materiał dowodowy już zebrany więc zostaje tylko jedno,ukarać Pana syna mandatem za niszczenie zieleni
Prędzej czy później się rozjebie gamoń, szkoda tylko nie winnych ludzi jak ucierpią...
Ćwiczenia kierowców SOP (dawny BOR.) Pislamskie kurwy tak się wożą.
@kreatywnakrowa
Zrób innym przysługę - pochyl się ze dwa metry przed ścianą i mocno rozpędź.
Zrób innym przysługę - pochyl się ze dwa metry przed ścianą i mocno rozpędź.
Up.
Podziękuję. Tobie nie pomogło więc nie będę testował.
Podziękuję. Tobie nie pomogło więc nie będę testował.
A mi się wydaje że tego leksusa to ktoś podjebał i poprostu spiredalał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów