Ja pierdole... mam psychofana... pisowego psychofana LOL
Jedyne co obnażasz do tej pory to swoją frustrację i bezradność.
Bo ja przecież nigdy i nigdzie nie ukrywam, ze nie dzierżę PiSu i ich idiotycznych pomysłów (szczególnie gospodarczych i ekonomicznych - które są po prostu głupie i będą ciągnąc ten kraj na dno). I jak będą taki głupoty robić, to będę cytował dalej artykuły obnażające idiotyczne działania rządu czy będziesz się wściekał czy nie i niezależnie co sobie w móżdżku ubzdurasz i co poukładasz o mnie czy innych użytkownikach. Masz wątpliwości... napisz do moda jakiegoś, żeby sprawdził czy na te konta loguje się to samo IP, zamiast jak idiota tutaj snuć domysły w watkach w nadzieji, że ktoś jest tak głupi jak Ty, podchwyci to hasełko jak to o dziadku z wermachtu.
Nie raz pisałem, że najbliżej politycznie mi do Korwina (choć nie ze wszystkim się zgadzam co mówi) czy do Jacka Wilka.
PiS jest na świeczniku i nie mało dureństw wyprawia ze szkodą dla obywateli, więc o tym piszę (o PO jak tak pisali to było spoko, to teraz pora o PiSie), a że jakoś nikt nie jest w stanie, żadnych argumentów na obronę PiSu przedstawić (albo jak Siekul, czy AgentGrzesiek wymyślają, manipulują, bajki jakieś opowiadają bez pokrycia... no to ich raz za razem masakruję).
W większości wątki zaczynam od zacytowania wypowiedzi polityków, które zbiegają się z moimi poglądami, więc jak pretensje chcesz mieć... to do autorów tych słów i PiSu, że wyprawia co wyprawia. Jak PiS porządnie zmieni prawo podatkowe i naprawdę zadba o polskich przedsiębiorców, to bądź pewien że ich pochwalę.
A co świadczy o Twoim bziku na moim punkcie i Twoja frustracji politycznej? Pojawiło się ostatnio dwóch takich co wstawiają co rusz filmiki polityczne przez poczekalnie i główną... ale tamte jakoś rzadziej biją w PiS, ale tamtych dwóch nie podejrzewasz o jakieś multikonta, nie czepiasz się ich. A za mną latasz jak retlerek (już trzeci czy czwarty) i podszczekujesz, nie mając żadnych argumentów, pisząc nie na temat, wylewając jakieś frustracje i żale. Wiesz... takie natręctwa się leczy.
Sprawa jest prostsza niż Ci się wydaje... szczególnie tu na sadisticu... nie podoba Ci się prawda, to przewijaj dalej, logując się na forum, nie podpisywałeś cyrografu, że wszytko będziesz czytał i komentował. Nie moja wina, że trzeźwe spojrzenie na działania obecnego rządu tak Cię bolą... co gorsza rzeczywistość potwierdza, że to ja mam rację (banki jednak podniosły koszty, polscy przedsiębiorcy z podatku do marketów nie są zadowoleni, program 500+ nawet sojusznicy PiSu krytykują, ustawa o policji też przez wszystkich bez wyjątku jest krytykowana, zapożyczają Polskę, zwiększają zadłużenie, generują maksymalny deficyt, budżet oparty jest na życzeniowych przychodach, a i tak brakuje).