📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak miło popatrzeć, ze ludzie coś potrafią.
w sumie dobry film, nieczęsto można zobaczyć że bez treningu nie wszystko tak idealnie wychodzi
Pierdu pierdu, poczytajcie siebie od początku i zobaczcie co piszecie. Żal wam go? To dajcie mu hajs na lepsze auto, a nie pierdolicie, że ma starego szrota, "Lepiej stary własny, niż leasingowy nigdy nie spłacony" Taka prawda. Jak lubicie jezdzic autem którego NIGDY mieć nie będziecie (bank ciągle siedzi na nim) to pozdro, styl jaki kto ma taki ma, auto może typowe 4fun i do robienia wiochy. Ale zaraz zlatuje sie pierdyliard stylistów co drą jape "nie taki spojler, po chuj Ci dokladka, czemu nie zrobiles np szerokiej stali, a czemu nie zglebiłeś go przecież to takJe modne!" Żal dupe co niektórym ściska, że mają przedninapędowca (mnie też sciska dupsko, żal więc tylko zimą jak cipa bawie się na hamulcu) Jeśli to nie taki motosport to czemu, jest w CHUJ zawodów driftowych? Nie tylko w japonii, ale i w europie. A najważniejsze jebane przypierdalacze, nie robił tego wśród innych aut, jak co niektorzy z tego forum(ci co tak im żal dupe sciska) wymuszają wpychają się i fucki pokazują. Zabawa na oddalonych wypizdowach jest w porzo, zabawy pomiędzy autami są "ne e". Idzcie dalej trolować pizdusie co nie potraficie nawet clutch-kicka zrobić. Mimo wszystko zazdroszcze chłopaką, sam bym chciał poszaleć. I co wazne, mają klatki w tych "złomkach". Pozdro, miłej zabawy.
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
A odnośnie tego pajaca co sie pruł tak na początku, to w Biłgo jest tor o "dość" szorstkim asfalcie, i trzeba troche więcej mocy, zeby dobrze zerwać przeczepność.
PS. Latałęm wtedy z tym ziomem z e30 i powiem wam, że super chłopaki ogarniają,
A odnośnie tego pajaca co sie pruł tak na początku, to w Biłgo jest tor o "dość" szorstkim asfalcie, i trzeba troche więcej mocy, zeby dobrze zerwać przeczepność.
ale ciotki tu siedza. Wez przygotuj tak sobie fure zeswapuj silnik i wydaj na to kupe kasy, zeby jakas ciota w necie napisala ale złom bo w nfs sa takie ładne autka. CWELE
Kurwa nienawidzie tego komentarza, ale za ten materiał własny nie tyle co jedno a czteropak piwa. Oczywiście jakieś kurwa ćwoki którzy to pewnie do tej pory jeżdżą na rowerach z przyspawanymi małymi kółeczkami by się czasem nie wyjebać, płaczą że niby złom. Pomijam już to że pewnie sami będą przez całe życie jeździć matizem. To pedały nie umyte. To auto to tylko zabawka. Ale kurwa za to jaka, która oprócz pieniędzy kosztowała przede wszystkim czas, pot i łzy. Ale co taki żałosny cwel może o tym wiedzieć? Wielkie propsy, za pasję ziomek.
Dla mnie bomba, ale taka rada, jeżeli masz klatkę zakładaj kask inaczej przy dachowaniu materiał będzie na harda !
Też materiał własny tzn nagrywany przeze mnie .Na zlocie Bmw w Kluczewie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów