📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Idź na forum motoryzacyjne, ja chcę tutaj oglądać rozjebane łby i czarne żarty a nie jakieś tam drifty srifty
Ja pierdolę, ale stary złom W takim złomie najczęściej jeżdżą łyse gówniarze w idiotycznych czapeczkach z daszkiem Idź Pan W Chuj !!!!!!!
Piski opon słychać z dala, szkoda że ta beta cała,
oko sadolów by cieszyło, gdyby to auto się rozpierdoliło.
oko sadolów by cieszyło, gdyby to auto się rozpierdoliło.
oj tam oj tam przynajmniej coś próbują zamiast tylko siedzieć przed monitorem i pierdolić "mądre" frazesy xD
zajebiście piwko leci! nie prosta lecz zakręt jest wyzwaniem hejterzy z tedeesów
PANxxxBDSM napisał/a:
Ja pierdolę, ale stary złom W takim złomie najczęściej jeżdżą łyse gówniarze w idiotycznych czapeczkach z daszkiem Idź Pan W Chuj !!!!!!!
Każdy zaczyna na takich "złomach".
Drifting to nie sport. Wyrzekają się go jak mogą ze sportów motorowych, ale oczywiście małolaty się tym jarają. Pozdrawiam.
jedyna, dwója, trója i dymu od chuja taka sytuacja...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów