Mieszkańcy Puław wysłali list do XXVII Zjazdu Polskich Muzułmanów jaki ma się ma odbyć w dniach 4-7 lipca w Puławach organizowany przez radykalną Ligę Muzułmańską w RP wspieraną przez Arabie Saudyjską.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@ kemcia
Nie mam pojęcia o co się do mnie przypierdalasz, ale mnie śmiertelnie przestraszyłeś swoimi groźbami. Błagam, nie rób mi krzywdy sztachetą.
Śmieszy mnie kiedy niewolnicy jednego bożka pomstują na niewolników drugiego bożka, piszą o tolerancji linijkę niżej dając dowód jej braku, bredzą o miłości bliźniego, zaprzeczając jej zdanie dalej. Chuj mnie obchodzi kto cię walił w dupsko i czy byłeś ochrzczony.
Z tego samego powodu, dla którego atole chrzczą niemowlęta zamiast dorosłych - niemowlę jest jak owieczka, nie protestuje, lew mógłby mieć coś przeciwko. Aha - lwy nie żyją na pustyni.
Nie mam pojęcia o co się do mnie przypierdalasz, ale mnie śmiertelnie przestraszyłeś swoimi groźbami. Błagam, nie rób mi krzywdy sztachetą.
Śmieszy mnie kiedy niewolnicy jednego bożka pomstują na niewolników drugiego bożka, piszą o tolerancji linijkę niżej dając dowód jej braku, bredzą o miłości bliźniego, zaprzeczając jej zdanie dalej. Chuj mnie obchodzi kto cię walił w dupsko i czy byłeś ochrzczony.
Cytat:
Swoją drogą nie zastanawiało was czemu większość religii nie ma najmniejszych problemów z poświęceniem swoim bożkom owieczek, krówek, kotków czy pieseczków, natomiast żaden durny arab nie pójdzie na pustynie aby upolować i poświęcić swojemu allahowi dajmy na to lwa?
Z tego samego powodu, dla którego atole chrzczą niemowlęta zamiast dorosłych - niemowlę jest jak owieczka, nie protestuje, lew mógłby mieć coś przeciwko. Aha - lwy nie żyją na pustyni.
Loaloa napisał/a:
@ kemcia
Od katolicyzmu możesz sobie odejść bez żadnych konsekwencji, od islamu już nie- grozi za to kara śmierci. Czujesz różnicę?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów