Mieszkańcy Puław wysłali list do XXVII Zjazdu Polskich Muzułmanów jaki ma się ma odbyć w dniach 4-7 lipca w Puławach organizowany przez radykalną Ligę Muzułmańską w RP wspieraną przez Arabie Saudyjską.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co by ktoś nie robił w tym kierunku wielkie brama za to że coś robi
Ustosunkowując się do powyższego można napisać tylko jedno:
Jebać ciapusów!
Pokój tym normalnym (np. tatarom). Jest to moja własna opinia, czekam na warna/bana za nawoływanie do nienawiści
Jebać ciapusów!
Pokój tym normalnym (np. tatarom). Jest to moja własna opinia, czekam na warna/bana za nawoływanie do nienawiści
Wypadało by tam pojechać i wspólnie poświętować.
Przecież muzułmanie to nasi bracia z którymi musimy się zasymilować.
Może być nawet dobra imprezka
Nic tak nie uzasadnia walki z brakiem tolerancji dla obcej religii jak walka z brakiem tolerancji dla naszej religii poprzez brak tolernacji dla ich religii
SZAJBAAA napisał/a:
Wypadało by tam pojechać i wspólnie poświętować.
widzę, że jestem jednym z nas, oby więcej takich przykładnych muzułmaninów było w Polsce. Allah Akbar.
Ja tam jestem za asymilacją. Zapraszam wszystkich uczestników zjazdu na wódkę i pieczonego prosiaka!
Potencjalne włączenie do społeczności Polski naszych "braci mniejszych" ze wschodu powinno być determinowane walkami na arenie - z każdym możliwym wrogiem "Przenajświętszej RP" - chcesz być nasz - nie jesteś ICH. koniec.
Do puław nie daleko, na pewno pojadę poświętować z nimi, wezmę kilku kolegów, będzie o czym pisać...
Donaldek napisał/a:
zesrasz sięDo puław nie daleko, na pewno pojadę poświętować z nimi, wezmę kilku kolegów, będzie o czym pisać...
Tak się zastanawiam dlaczego polscy antyklerykałowie nie wypowiedzą publicznie słowa przeciwko islamowi. Przecież to wielokrotnie bardziej radykalna religia która faktycznie steruje życiem jednostki. Chrześcijaństwo OBECNIE nie ma w kodeksie postępowania kar śmierci ani nawet fizycznych za łamanie przykazań.
Hipokryzja w takim przypadku to mało powiedziane - to skrajna głupota.
Ktoś powie, że nie ma teraz problemu z islamem w Polsce - no nie ma z dwóch powodów - pierwszy jest taki, że jesteśmy biednym krajem jak na Europę a drugi jest taki, że jesteśmy nietolerancyjni dla ludzi którzy chcą łamać nasze normy społeczne.
Hipokryzja w takim przypadku to mało powiedziane - to skrajna głupota.
Ktoś powie, że nie ma teraz problemu z islamem w Polsce - no nie ma z dwóch powodów - pierwszy jest taki, że jesteśmy biednym krajem jak na Europę a drugi jest taki, że jesteśmy nietolerancyjni dla ludzi którzy chcą łamać nasze normy społeczne.
Tylko żeby nikt nie zrobił im żadnego ,,świństwa'' albo nie podrzucił ,,świni''
krucjatę czas zacząć !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów