Mieszkańcy Puław wysłali list do XXVII Zjazdu Polskich Muzułmanów jaki ma się ma odbyć w dniach 4-7 lipca w Puławach organizowany przez radykalną Ligę Muzułmańską w RP wspieraną przez Arabie Saudyjską.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
co by ktoś nie robił w tym kierunku wielkie brama za to że coś robi
Ustosunkowując się do powyższego można napisać tylko jedno:
Jebać ciapusów!
Pokój tym normalnym (np. tatarom). Jest to moja własna opinia, czekam na warna/bana za nawoływanie do nienawiści
Jebać ciapusów!
Pokój tym normalnym (np. tatarom). Jest to moja własna opinia, czekam na warna/bana za nawoływanie do nienawiści
Wypadało by tam pojechać i wspólnie poświętować.
Przecież muzułmanie to nasi bracia z którymi musimy się zasymilować.
Może być nawet dobra imprezka
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
SZAJBAAA napisał/a:
Wypadało by tam pojechać i wspólnie poświętować.
widzę, że jestem jednym z nas, oby więcej takich przykładnych muzułmaninów było w Polsce. Allah Akbar.
Ja tam jestem za asymilacją. Zapraszam wszystkich uczestników zjazdu na wódkę i pieczonego prosiaka!
Potencjalne włączenie do społeczności Polski naszych "braci mniejszych" ze wschodu powinno być determinowane walkami na arenie - z każdym możliwym wrogiem "Przenajświętszej RP" - chcesz być nasz - nie jesteś ICH. koniec.
Elin Krantz - ahahahaha - nie można być ofiarą multikulturalizmu
Donaldek napisał/a:
zesrasz sięDo puław nie daleko, na pewno pojadę poświętować z nimi, wezmę kilku kolegów, będzie o czym pisać...
Tak się zastanawiam dlaczego polscy antyklerykałowie nie wypowiedzą publicznie słowa przeciwko islamowi. Przecież to wielokrotnie bardziej radykalna religia która faktycznie steruje życiem jednostki. Chrześcijaństwo OBECNIE nie ma w kodeksie postępowania kar śmierci ani nawet fizycznych za łamanie przykazań.
Hipokryzja w takim przypadku to mało powiedziane - to skrajna głupota.
Ktoś powie, że nie ma teraz problemu z islamem w Polsce - no nie ma z dwóch powodów - pierwszy jest taki, że jesteśmy biednym krajem jak na Europę a drugi jest taki, że jesteśmy nietolerancyjni dla ludzi którzy chcą łamać nasze normy społeczne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Hipokryzja w takim przypadku to mało powiedziane - to skrajna głupota.
Ktoś powie, że nie ma teraz problemu z islamem w Polsce - no nie ma z dwóch powodów - pierwszy jest taki, że jesteśmy biednym krajem jak na Europę a drugi jest taki, że jesteśmy nietolerancyjni dla ludzi którzy chcą łamać nasze normy społeczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów